Bravo, ai stil 2019. Maurice Munteanu, despre outfitul unei concurente. „Aş putea să o numesc ca fiind o apariţie tip disparitie”

In editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, concurentele intra in vizorul juratilor.

19 apr. 2019, 10:03
Bravo, ai stil 2019. Maurice Munteanu, despre outfitul unei concurente. „Aş putea să o numesc ca fiind o apariţie tip disparitie”

Una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania vine total nepregatita, dupa parerea juratilor. Astfel, in lipsa unei tinute de comentat, Maurice se leaga de muzica. Sarcasmul este la el acasa, tanara concurenta este tinta unui val de critici dure.

Citeşte şi BRAVO AI STIL 13 aprilie 2019. Gală incendiară, bat clopote de nuntă şi eliminare neaşteptată sâmbătă seară

„Esti genul care se trezeste pe Wagner, evolueaza pe Romica Puceanu, si se culca pe Holograf. Te si vad, ai ceva Wagnerian, inclusiv in tinuta. Are o prezenta, pe ea, pe tinuta, as putea sa o numesc ca fiind o aparitie tip disparitie. O putem numi”, ironizeaza Maurice Munteanu outfitul prezentat de concurenta.

Cine este concurenta care ii dezamageste pe jurati si ce au de spus ceilalti despre outfitul tinerei veti putea afla urmarind editia „Bravo, ais til!” din aceasta seara, difuzata la ora 23:00, la Kanal D!