BRAVO, AI STIL. Părinţii Petronelei, fostă concurentă, în stare de şoc. Au aflat de la tv că fiica lor a divorţat

Petronela a fost concurenta in sezonul doi al show-ului "Bravo, ai stil!" S-a prezentat a fi o afacerista de 35 de ani, din Iasi, mama a doi copii. In acea perioada, Petronela povestea mult despre relatia frumoasa pe care o are cu sotul ei.

08 mai 2018, 10:54
BRAVO, AI STIL. Părinţii Petronelei, fostă concurentă, în stare de şoc. Au aflat de la tv că fiica lor a divorţat

Ei bine, in urma cu cateva zile, in emisiunea Mirelei Vaida, Petronela a venit sa-si povesteasca viata, scrie wowbiz.ro. Ea a spus ca a divortat de cel care ii era sot de mai bine de 13 ani. Asa au aflat si parintii Petronelei, de la tv, ca fiica lor a divortat. „Nu le-am spus (n.r. parintilor), pentru ca nu am avut curajul, din cauza unor discutii care ar putea avea loc”, a spus Petronela.

Citeşte şi BRAVO AI STIL ALL STARS 5 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Gala „Summer Party” terminată prost pentru o concurentă. Juriul a decis

Fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!” a marturisit motivul pentru care a decis sa divorteze de sotul ei, desi ei locuiesc si acum impreuna, de dragul copiilor.

Petronela, fosta concurenta de la „Bravo, ai stil!” a divortat si isi cauta iubit

„Am divortat pentru ca nu am mai putut evolua impreuna. Mi-am dat seama ca nu ne potrivim. El nu se iubeste pe el si atunci cum ma poate iubi pe mine? Ne certam foarte des, desi nu aveam lucruri grave sa ne reprosam. Nu ne inselam, nu lipseam noptile de acasa. Certurile astea nu dadeau bine nici in fata copiilor. Zi de zi de cearta pentru ca tu vrei ceva, el altceva… Nu ma simteam fericita. Ma oprea din starea mea de bucurie”, a povestit Petronela in emisiunea tv, in care a fost prezenta nu doar pentru a-si spune povestea, ci si pentru a-si gasi un iubit.