„Bravo, ai stil 2019”, schimbări de proporţii. Amna va fi la masa juriului în această săptămână

Fanilor celui mai iubit show de fashion din România, „Bravo, ai stil!', li s-a pregătit o surpriză uriașă; de săptămâna aceasta, emisiunea prezentată de Ilinca Vandici va putea fi urmărită cu o ora mai devreme, în cursul săptămânii, Galele săptămânale fiind difuzate la aceeași ora.

12 feb. 2019, 09:46
„Bravo, ai stil 2019”, schimbări de proporţii. Amna va fi la masa juriului în această săptămână

De miercuri până vineri, „Bravo, ai stil!’ va fi difuzat începând cu ora 22:00, iar Galele eliminatorii, în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00.
Amna, noul jurat de la „Bravo, ai stil”

O nouă săptămâna de competiție stilistică pentru concurentele „Bravo, ai stil!’ și un nou jurat cu drepturi depline. De miercuri, 13 februarie, lui Cătălin Botezatu, Maurice Munteanu și Ralucăi Bădulescu li se va alătură cântăreața AMNA.

Citeşte şi BRAVO AI STIL 2019: Eliminare neaşteptată sâmbătă, nimeni nu se aştepta la aceste note. Votul fanilor a fost decisiv

Cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, lansând hituri pe bandă rulantă, cucerind topurile radiourilor din România, AMNA se bucură de o experiență inedită în această săptămâna, odată cu nouă postura de jurat „Bravo, ai stil!’.

„M-am simțit extraordinar în ipostază de jurat . A fost o experiență pe cinste, m-am distrat foarte mult. Îi cunoșteam pe jurați și asta a făcut să mă acomodez foarte repede la rolul meu în emisiune. Concurentele sunt foarte frumoase, talentate și, cu siguranță, își merită locul în această competiție. Încă din prima zi în care am fost prezența în platou am simțit foarte multă tensiune între concurente, lucru care dovedește că își doresc cu orice preț marele premiu. Sunt foarte recunoscătoare că am trăit această experiență și cu siguranță aș repetă-o oricând’, spune AMNA despre experienta de jurat la „Bravo, ai stil!’.