BRAVO AI STILL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D: Silvia a devenit ţinta juraţilor

BRAVO AI STILL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D: Maurice a desemnat-o in debutul emisiunii pe Emiliana drept concurenta care isi va face singura tinuta la atelierul de creatie. Tema: tinuta de Valentine’s Day care sa contina culoarea rosie si sa fie extrem de sexy.

09 feb. 2018, 08:21
BRAVO AI STILL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D: Silvia a devenit ţinta juraţilor

BRAVO AI STILL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D: Defilarile au fost deschise de Otilia, imbracat cu un sacou gri. Comentarii concurente: Marisa crede ca, per total, Otilia are elemente vestimentare care nu se potrivesc unele cu altele. Comentarii juratiCatalin „nu tin cont de frumusetea ta, nu te poti prezenta in fata noastra aproape in lenjerie intima, este vulgar ceea ce vad”, Raluca „vad ca te straduiesti, este o schimbare”, Maurice i-a sugerat sa foloseasca aceste piese intr-un alt fel. Calificative: Otilia nu a reusit sa obtina stelute.

Cea de-a doua concurenta invitata in platou a fost Larisa. Ea a purtat un pulover vernil si o pereche de blugi. Accesoriul central a fost un ursulet imens de plus. Comentarii concurente: Beatrice „a venit cu ursul pentru a scuza o tinuta simpla”.  In schimb, Denisa a zambit ironic spunand ca Larisa a copiat vestimentatia de la o alta persoana. Comentarii jurati: Raluca „ai o tinuta frumoasa”, Maurice „nu-mi displace ce ai facut, as fi vrut doar mici modificari”, Catalin „din punctul meu de vedere porti stilul de blugi care imi place, sapca este bine aleasa”. Calificative: Larisa a primit stelute de la toti cei trei jurati.

Denisa a defilat intr-o salopeta bleu si o bluza alba cu guler. Comentarii concurente: Andreea „imi place tinuta, esti dragutica”. Comentarii jurati: Maurice „imi place stylingul de azi, mi-ar placea si mai mult sa punctezi cu accesorii imprevizibile”, Catalin „nu-mi prea plac cerceii, bluza perfecta, este stilul tau dar sa nu ramai rea mult in zona asta”, Raluca „tinuta buna, imi placea cu cerceii”. Calificative: trei steluze pentru azi.

A urma Alina care s-a imbracat cu o rochie lunga cu alb si negru. Comentarii concurente: Larisa „cel mai mult imi place accesoriul de la mana, inelul, imi place cum iti sta parul, as fi vrut rochia ori mai scurta, ori mai lunga”. Comentariu jurati: Maurice „stylingul tau seamana cu melodia pe care ai defilat, adica incert”, Raluca„intentia a fost buna”, Catalin „geanta nu merge in aceasta poveste de dragoste”. Calificative: Alina nu a primit stelute.

Beatrice a propus la defilare o salopeta din blana artificiala de un rosu aprins, peruca rosie si manusi din latex rosu. Comentarii concurente: s-a reluat tema cerceilor furati de care era acuzata Iuliana. S-au aruncat din nou cuvinte grele din ambele parti insa interventia Ilincai a mai calmat spiritele. I s-a permis Iulianei sa o sune pe Bianca insa aceasta nu a raspuns. In schimb, Bianca a trimis un sms Iulianei in care spunea ca ea nu este vinovata de disparitia cerceilor lui Beatrice. Andreea „nu-mi place de tine azi”. Comentarii jurati: Catalin: „ai incercat sa ne uimesti insa blana pe care o porti te mareste prea mult”, Raluca „contrastul culorilor este ok dar pari prea inghesuita”, Maurice „nu-mi place rochia, peruca iti face si ea fata foarte mica”. Calificative: toti cei trei jurati au apreciat ca Beatrice nu are stil.

Iuliana s-a imbracat cu rochie rosie cu buline negre, ciorapi negri cu buline si maleta neagra. Comentarii concurente: S-a atins din nou problema minciunilor spuse de Iuliana. Emiliana a completat reactiile contra Iulianei si a acuzat-o pe Iuliana ca a sacrificat prietenia dintre ele de dragul de a cadea bine. In schimb, Iuliana le-a considerat pe toate acuzatoarele sale „invidioase”. Marisa „imi place tinuta ta, esti foarte frumoasa”. Comentarii juratiRaluca „tinuta buna, maleta este totusi prea stralucitoare”, Catalin „vad prea multe buline, nu-mi place, am mai vazut piese din aceasta vestimentatie, azi ai dat gres”,  Iulia Albu „incearca sa nu mai fortezi asortarea lucrurilor”, Maurice„stylingul nu-mi place, efect vizual nefericit, intr-adevar fortezi cu bastile”. Calificative: doar Raluca a acordat steluta.

A venit si randul Andreei. Camasa alba care i-a lasat umerii goi si pantaloni negri pentru azi. Comentarii concurente: Denisa „nu-mi place forma camasii, nu-mi plac pantalonii, nu te avantajeaza, nu-mi place tinuta”. Comentarii jurati: Catalin „am vazut un astfel de pantalon la concurenta eliminata in gala”, Raluca „trebuie sa renunti la acei cercei care nu te avantajeaza”. Catalin si Raluca au decis sa mearga catre Andreea si sa ajusteze tinuta concurentei. Catalin a taiat una dintre maneci si i-a pus cercelul pe post de brosa, Raluca a pus-o sa scoata unul dintre ciorapii aurii si i-a pus pe cap sapca Larisei. Maurice „nu-mi place stylingul tau de azi”. Calificative: fara steluta pentru Andreea azi.

Silvia a defilat intr-o pijama bleu, sutien roz aplicat peste haina de pijama si o peruca roz asortata cu sutienul. Comentarii concurente: Marisa „tinuta este haioasa, nu comentez mai mult ca oricum ma ignora”. Comentarii jurati: Catalin „tinuta ta ia la misto acest show” insa Silvia a replicat imediat „eu ma simt luata la misto”. Maurice s-a enervat si s-a luat de Silvia pe care a acuzat-o ca se simte prea buna pentru emisiune. Raluca s-a simtit si ea ofensata de atitudinea Silviei care a decis sa plece din partea juratilor inainte de a i se da calificative. Ilinca i-a cerut sa revina in mijlocul platoului. Raluca „impertinenta ta a atins cote alarmante”. Calificative: nu i s-au oferit stelute.

Penultima concurenta venita la defilare a fost Marisa care s-a imbracat cu o pelerina neagra cu franjuri si fusta multicolora. Comentarii concurente: Andreea „parca este prea mult negru in tinuta, am vazut tinute mult mai bune la tine”. Comentarii jurati: Raluca „este tinuta mea preferata de azi”, Catalin „si pentru mine”, Maurice „imagine armonioasa cu styling minimalist”. Calificative: trei stelute.

Emiliana a revenit din atelier desi si-a terminat tinuta in ultima clipa. S-a prezentat intr-o rochie neagra, stransa in zona genunchilor, manuri rosii si braulet de aceeasi culoare. Comentarii concurente: Denisa „imi place in partea de sus, in partea de jos arata ca o nasa bogatasa”. Comentarii jurati: Maurice „nu-ti vine rau, sunt multumit”, Raluca „ti-a iesit”, Catalin „este bine”. Calificative: toti cei trei jurati au apreciat evolutia Emilianei.

Iulia Albu a decis sa fie neutra de aceasta data, sa nu acorde si sa nu ia nicio steluta preferand sa lase deciziile majore la adresa telespectatorilor.

BRAVO AI STILL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D. Mai sunt doua zile pana la o noua gala eliminatorie si cele zece concurente ramase in competitie incearca sa dea tot ce este mai bun pentru ai impresiona pe jurati. Este si cazul Andreei, una dintre fetele care au incercat sa aduca un plus de inovatie in acest sezon fata de debutul ei in acest show.

BRAVO AI STILL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D. De la intentie pana la rezultat pare a fi insa o cale lunga caci Andreea nu a reusit sa multumeasca ochii avizati ai juratilor. Catalin Botezati si Raluca Badulescu au gasit nepotrivita vestimentatia ei, camasa alba si pantaloni negri, si, nu numai ca au taxat-o verbal dar au si decis sa-i aduca chiar ei o vizibila imbunatatire imediat dupa defilare.

BRAVO AI STILL ALL STARS LIVE VIDEO KANAL D. Este insa o noua zi in care se creeaza un moment plin de tensiune negativa in jurul Silviei, actuala titulara a fotoliului care ofera imunitate pentru gala. Pe parcursul acestei saptamani, Silvia a tinut sa intre in conflict atat cu unele colege de competitie cum ar fi Lavinia, Marisa si Iuliana dar si cu juratii acestei emisiuni.

Daca remarcile acide venite din partea Iuliei Albu la adresa Silviei erau o obisnuita inca din sezonul 1 BRAVO AI STIL, mai nou, Catalin Botezatu s-a afisat iritat de atitudinea persiflanta a concurentei.

Iata ca azi a venit timup ca Maurice sa-si arate vizibil nemultumirea fata de comportamentul Silviei dar si de evolutia ei considerata cu mult sub pretentiile la care ea i-a obisnuit atta pe jurati cat si pe telespectatorii acestui show.