BRD Bucharest Open. Irina Begu a câştigat duelul româncelor şi s-a calificat în sferturile de finală

Irina Camelia Begu a câştigat cu 6-4, 6-0 meciul cu Jacqueline Cristian şi s-a calificat în sferturile BRD Bucharest Open.

20 iul. 2017, 15:31
BRD Bucharest Open. Irina Begu a câştigat duelul româncelor şi s-a calificat în sferturile de finală

Irina Begu a câştigat duelul româncelor în turneul de tenis de la Bucureşti. În meciul din optimi, disputat în această seară, ea s-a impus cu 6-4, 6-0 în faţa mai tinerei Jacqueline Cristian, beneficiara unui wild-card. Diferenţa de aproape 300 de locuri în ierahia WTA a fost evidentă şi pe teren, meciul încheindu-se în doar 88 de minute.

Calificarea în sferturile de finală este cea mai bună performanţă a Irinei în Open-ul de la Bucureşti, ajuns la cea de-a cincea ediţie. Mâine, pentru un loc în semifinale, ea urmează s-o întâlnească pe jucătoarea franceză Pauline Parmentier, care a eliminat-o pe belgianca Elise Mertens.

Irina Begu este a doua româncă ajunsă în sferturi la Bucureşti, după Ana Bogdan, calificată încă de miercuri. Bogdan va juca şi ea tot vineri, împotriva principalei favorite la câştigarea trofeului, jucătoarea letonă Anastasia Sevastova, care anul trecut a jucat finala aici.