BRD face angajări. Caută de la secretară, la ofiţer relaţii clienţi

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la BRD Groupe Societe Generale în această perioadă, precum şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
10 aug. 2017, 10:13
BRD face angajări. Caută de la secretară, la ofiţer relaţii clienţi

Oferta de muncă disponibilă la BRD Groupe Societe Generale

BRD angajează pe postul de manager clientelă şi operaţiuni. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă bancară generală sau de agent de vânzări, asigurări, promoter, ori în relaţii publice. De asemenea, cunoaşte cel puţin o limbă străină la nivel avansat, cunoaşte legislaţia referitoare la credite, ştie să lucreze în Excel, Word , PPT, are cunoştinţe generale economice, despre BRD, concurenţă, specificul şi evoluţia pieţei.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BRD angajează pe postul de secretară. Candidata potrivită pentru acest post e orientată către clienţi, responsabilă, are spirit de echipă, ştie să lucreze în MS Office.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BRD angajează pe postul de specialist echipă mobilă. Candidatul potrivit pentru acest post are permis de conducere categoria B, are cunoştinţe tehnico comerciale specifice produselor bancare, cunoaşte legislaţia în vigoare din domeniul bancar, e riguros, responsabil şi are abilităţi de comunicare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi accesa la acest link.

BRD angajează pe postul de manager clientelă mass market. Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte legislaţia în materie de credite, ştie să lucreze în Excel, Word , PPT, are permis de conducere categoria B, are experienţă bancară generală sau de agent de vânzări, asigurări, promoter, ori în relaţii publice. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care cunosc o limbă de circulaţie internaţională.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BRD angajează pe postul de ofiţer relaţii clienţi. Candidatul potrivit pentru acest post e sociabil, comunicativ, atent la detalii.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BRD o puteţi accesa la acest link.