BRD face angajări. Iată posturile vacante

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la BRD în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
07 sept. 2018, 07:32
BRD face angajări. Iată posturile vacante

BRD angajează pe postul de specialist antifraudă.

Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în domeniul bancar şi tehnic, are abilităţi de analiză şi sinteză, cunoştinţe IT, e integru, riguros, poate analiza şi prelucra baze de date, are capacitate mare de efort fizic şi psihic.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BRD angajează pe postul de Corporate Relationship Manager. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în domeniul bancar- persoane juridice, cunoştinţe avansate de engleză, cunoştinţe de bază în domeniul analizei financiare, cunoştinţe economice, legislative, fiscale, în legătura cu domeniul bancar, ştie să lucreze în MS Office.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BRD angajează pe postul de administrator operaţiuni curente. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe economice şi bancare generale, ştie să lucreze în MS Office, e atent la detalii, are abilităţi de comunicare, are iniţiativă şi spirit de echipă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

BRD angajează pe postul de manager clientelă companii mici.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în vânzări, ştie să lucreze la PC, cunoaşte produsele şi serviciile băncii, are cunoştinţe economice, legislative, fiscale, în legătura cu domeniul bancar.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.