BRD face angajări. Iată posturile vacante

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la BRD în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
11 dec. 2017, 07:03
BRD face angajări. Iată posturile vacante

BRD angajează pe postul de şef serviciu supervizare operaţiuni titluri. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cel puţin trei ani experienţă bancară, cunoştinţe avansate de engleză şi cunoaşte legislaţia pieţei de capital. 

BRD angajează pe postul de administrator contracte. Candidatul potrivit pentru acest post are trei ani experienţă în administrarea contractelor de asigurare de viaţă, individuale şi de grup, are experienţă în domeniul asigurărilor de viaţă şi/sau de sănătate, are studii superioare şi cunoştinţe de engleză.

BRD angajează pe postul de operator casierie. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe specifice în domeniul operaţiunilor cu numerar în lei şi devize, cunoaşte legislaţia în vigoare în domeniul bancar.

BRD angajează pe postul de responsabil agenţie. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe specifice domeniului financiar-bancar, cunoştinţe tehnico-comerciale specifice produselor bancare, cunoaşte legislaţia în materie de credite, are permis de conducere categoria B şi cunoaşte o limbă de circulaţie internaţională.

BRD angajează pe postul de manager clientelă şi operaţiuni. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă bancară generală sau de agent vânzări, asigurări, promoter, relaţii publice, cunoaşte cel puţin o limbă străină la nivel avansat, cunoaşte legislaţia în materie de credite, are cunoştinţe generale economice, despre vânzări, despre BRD, despre concurenţă, specificul şi evoluţia pieţei.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la BRD o puteţi accesa la acest link.