BRD întrerupe temporar sistemul informatic de carduri

Reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a BRD-Groupe Societe Generale va fi oprită începând de duminică, 5 februarie 2012, la ora 22.00, până luni, 6 februarie 2012, la ora 10.00, în vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului informatic de carduri, se arată într-un comunicat al băncii, remis joi Agerpres.

RomaniaTV.net
02 feb. 2012, 09:45
BRD întrerupe temporar sistemul informatic de carduri

În acest interval orar, cardurile bancare emise de BRD – Groupe Societe Generale nu vor putea fi utilizate pentru plăţi la comercianţi şi retrageri de numerar, în România sau în străinătate.

BRD-Groupe Societe Generale are 2,2 milioane de carduri valide şi operează o reţea de peste 1.500 de ATM-uri şi 24.000 POS-uri.

BRD-GSG este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajaţi şi 33 de milioane de clienţi în toată lumea, pe trei activităţi – cheie retail banking în Franţa, retail banking în afara Franţei şi corporate & Investment Banking.