BRD NASTASE TIRIAC TROPHY. Semifinală DE FOC la Arenele BNR

BRD NASTASE TIRIAC TROPHY. Tenismanul olandez Robin Haase s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, dotat cu premii de 426.605 euro, după ce l-a învins pe uzbekul Denis Istomin cu 3-6, 6-1, 6-3 după o oră şi 37 de minute de joc.

25 apr. 2014, 14:14
BRD NASTASE TIRIAC TROPHY. Semifinală DE FOC la Arenele BNR

BRD NASTASE TIRIAC TROPHY. Istomin (53 ATP), pentru prima oară la Bucureşti, a dominat debutul de set şi s-a desprins relativ uşor la 5-1, şi-a pierdut serviciul, dar a închis până la urmă setul cu 6-3. În setul 2, Haase face break după break, se distanţează la 5-0 şi se impune în final cu 6-1. Olandezul face un break la 1-1, în setul decisiv, suficient pentru a-şi adjudeca setul decisiv cu 6-3. 

Haase, 27 ani, cu 2 titluri ATP în carieră, va juca în semifinalele de la BRD NASTASE TIRIAC TROPHY cu cehul Lukas Rosol. Acesta s-a calificat pentru prima oară în semifinalele unui turneu ATP în acest sezon.

Haase (50 ATP) l-a eliminat pe favoritul 2, rusul Mihail Iujnîi, cu o zi înainte. 

Tenismanul ceh Lukas Rosol, deţinătorul titlului la BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, s-a calificat în semifinalele ediţiei de anul acesta, după ce l-a învins pe francezul Gilles Simon, al patrulea favorit, cu 7-6 (2), 6-2, la Arenele BNR din Bucureşti.

Rosol, care l-a eliminat în semifinalele ediţiei precedente pe Simon, cu 6-2, 6-3, a obţinut victoria după o oră şi 38 de minute de joc efectiv, partida fiind întreruptă de ploaie, pentru scurt timp, la scorul de 7-6, 2-1, 30-0 pentru ceh.