BRD NASTASE TIRIAC TROPHY. S-a decis şi a doua SEMIFINALĂ

BRD NASTASE TIRIAC TROPHY. Tenismanul bulgar Grigor Dimitrov (22 ani), principalul favorit al turneului BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, s-a calificat în semifinale, vineri seara, după ce l-a învins pe ucraineanul Serghei Stahovski, în două seturi, cu 6-3, 6-4, după o oră şi 7 minute de joc.

25 apr. 2014, 19:03
BRD NASTASE TIRIAC TROPHY. S-a decis şi a doua SEMIFINALĂ

BRD NASTASE TIRIAC TROPHYGrigor Dimitrov (16 ATP) şi-a confirmat statutul de cap de serie nr. 1 şi şi-a luat o revanşă după ce Serghei Stahovski îl învinsese în 2011, în primul tur la Miami, cu 6-2, 6-4. În primul set, Dimitrov a rupt echilibrul la 3-3, câştigând apoi următoarele trei ghemuri şi setul cu 6-3. În al doilea set, tenismanul de la sud de Dunăre a început cu un break, dar Stahovski a reuşit să câştige pe serviciul adversarului egalând la 2-2. Dimitrov a reuşit un break într-un moment foarte important al jocului, la 4-4, după care şi-a fructificat serviciul (6-4), obţinând victoria şi calificarea.

Dumitrov şi-a asigurat un cec de 22.060 euro şi 90 de puncte ATP, iar sâmbătă, în semifinalele de la BRD NASTASE TIRIAC TROPHY, îl va înfrunta pe francezul Gael Monfils, cap de serie nr. 3. Monfils l-a învins în 2011, în primul tur la US Open, cu 7-6 (4), 6-3, 6-4.

În cealaltă semifinală de la BRD NASTASE TIRIAC TROPHY se vor înfrunta cehul Lukas Rosol, deţinătorul trofeului la Bucureşti, şi olandezul Robin Haase.