Brenda din „Beverly Hills 90210” suferă de cancer. Actriţa a izbucnit în lacrimi la tv

Shannen Doherty din serialul tv "Beverly Hills 90210" a mărturisit, marți, că suferă de cancer în stadiul 4. Vestea îngrozitoare a venit la trei ani după ce a finalizat tratamentul pentru cancer la sân și a fost declarată vindecată.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 14:29

Actrița de 48 de ani a izbucnit în lacrimi la emisiunea „Good Morning America”, dezvăluind că se luptă din nou cu cancerul de aproximativ un an, informează Digi24.ro

„Este o pastilă amară, greu de inghițit. Am zile în care spun: „De ce eu?”. Apoi îmi spun: „Păi, de ce nu eu? De ce ar merita altcineva asta și eu nu”. Nimeni nu merită asta”, a spus Shannen Doherty, fătă se precizeze tipul de cancer de care suferă.

FOTO: Video ABC New

Citeşte şi: Shannen Doherty, actriţa Brenda din Beverly Hills, de nerecunoscut. Cum arată vedeta care luptă cu cancerul FOTO

Potrivit USA Today, actriţa a decis să facă totul public pentru că ar fi urmat să se afle oricum, după publicarea unor documente legale. Shannen Doherty trece printr-un proces pentru recuperarea unei sume de bani, după ce casa ei a fost grav afectată de un incendiu, în 2018. 

„Nu vreau interpretări; nu vreau să se afle dintr-un document al instanței. Vreau să controlez narațiunea. Vreau ca oamenii să știe de la mine”, a spus actriţa.