Brenda din Beverly Hills duce o luptă teribilă cu cancerul la sân. A ajuns la metastaze

Shannen Doherty face dezvăluiri dureroase după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală: "Fața mea reflectă viața mea".

09 iun. 2021, 08:48
Brenda din Beverly Hills duce o luptă teribilă cu cancerul la sân. A ajuns la metastaze

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills 90210, duce o luptă teribilă cu cancerul la sân. Actriţa îşi arată viaţa de zi cu zi prin intermediul reţelelor de socializare pentru a arăta cum viaţa poate continua normal chiar şi după un diagnostic de cancer în etapa a patra, metastaze.

Au existat şi momente dificile, cum ar fi când, în lacrimi, a anunţat că boala a revenit şi a fost chiar mai agresivă decât prima dată. Totuşi, actriţa a găsit o modalitate de a reacţiona şi a consola şi alte persoane.

Recent, actrița a luat atitudine pe contul ei de socializare privind obsesia tinerelor de la Hollywood și nu numai pentru operațiile estetice, amintind, în același timp despre suferința cu care se luptă de ani de zile.

Aflată în fază terminală, actrița a mărturisit că este recunoscătoare că a trăit… Shannen a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare nemachiată și fără filtre, fotografie în care este greu de recunoscut. Actrița a vrut astfel să tragă un semnal de alarmă cu privire la obsesia actrițelor din generația nouă de a-și modifica trupul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ShannenDoherty (@theshando)

„Uitându-mă la filme în seara asta, am observat că există puține personaje feminine cu care aș putea rezona. Știți, femei fără filtre, fără botox, fără un lifting facial. Femei care și-au acceptat fața și toată experiența pe care au arătat-o. Am trăit. Îmi place că am trăit și că fața mea reflectă viața mea. Am supraviețuit mult timp cancerului, dar mai mult decât atât. Mă accept acum așa cum sunt. Vreau să văd femei ca mine. Femei ca noi”, a scris Shannen Doherty în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Shannen Doherty are acum 50 de ani, împliniţi pe 12 aprilie, dar, din păcate, luptă împotriva cancerului de mult timp, o boală care s-a strecurat într-o stare avansată.

De fapt, actriţa a dezvăluit în 1999 că a fost diagnosticată cu boala Crohn, care provoacă inflamaţia cronică a intestinului. În 2015 a venit primul diagnostic de cancer mamar, răspândit deja la ganglionii limfatici. După doi ani de tratament şi de operaţii, Shannen a reuşit să-şi revină, iar pe 29 aprilie 2017 şi-a anunţat fanii că boala a intrat în remisiune.

Pe 4 februarie 2020, Shannen a trebuit să dea o altă veste proastă: cancerul ei s-a întors şi era deja în etapa a patra. De fapt, o ştia deja de un an, o descoperise chiar în perioada în care o altă tragedie cumplită îi tulburase viaţa: moartea prematură a marelui său prieten Luke Perry, actorul care a jucat rolul lui Dylan McKay în Beverly Hills 90210 , iubitul de multă vreme al lui Brenda, personajul ei.

Într-un interviu acordat Good Morning America Shannen a spus atunci: „Primirea diagnosticului şi apoi pierderea pe cineva pe care îl iubeam şi care era bine pentru mine a fost înstrăinător, suprarealist”. Şi a adăugat că s-a gândit „de ce nu mi s-a întâmplat mie?”.

O actriţă dragă românilor şi-a luat deja adio de la familie. Cancerul s-a extins la coloana vertebrală
De îndată ce a descoperit recidiva, precum şi familiei sale, Shannen a comunicat-o doar prietenilor şi colegilor din Beverly Hills 90210: Jason Priestly (Brandon Walsh) şi Brian Austin Green (David Silver).

Cu toate acestea, faptul că Shannen Doherty are cancer în stadiul patru nu înseamnă că îşi petrece zilele gândindu-se că i-a mai rămas puţin timp de trăit.

Încearcă să înfrunte viaţa zi de zi în modul cel mai normal posibil, nu ca pacient. Când a descoperit recurenţa, a organizat o cină cu familia şi oncologul ei, astfel încât rudele să-i poată adresa medicului orice întrebare.

Iar oncologul său, dr. Lawrence Piro, a explicat că „tratamentul pentru cancerul de sân metastatic, care a fost odată o condamnare automată la moarte, a progresat în ultimii ani, pacienţii trăind mai mult şi având o calitate a vieţii mai bună. Unii supravieţuiesc timp de un deceniu sau mai mult”.

Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal. Cum arată acum actriţa