Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal. Cum arată acum actriţa

Actriţa Shannen Doherty, care a interpretat-o pe Brenda în serialul Beverly Hills 90210, a fost depistată cu cancer mamar pentru prima dată în anul 2015. După o luptă extrem de grea, a reuşit să o câştige în 2017, iar boala a intrat in remisie.

23 feb. 2021, 22:10
Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal. Cum arată acum actriţa
Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal

Primele imagini cu Shannen Doherty, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal. Deşi a reuşit să câştige lupta, trei ani mai târziu, boala a revenit mult mai agresiv.

Nu vreau ca lumea cand aude de cancer in stadiul IV sa se gandeasca ca persoana respectiva se prabuseste, ca nu se mai poate misca, ca nu va mai iesi din spital, ca nu mai poate lucra”, a spus Doherty (49 de ani), in interviul pentru Entertainment Tonight. „Esti anulat atat de repede, chiar daca tu te simti energic, bine si vrei sa mergi sa lucrezi, asa ca fac aceste marturisiri in speranta de a arata o fata diferita a acestei situatii”, spunea actriţa.

Citeşte şi: Shannen Doherty, Brenda din serialul Beverly Hills 90210, a împlinit 49 de ani şi se luptă cu cancerul. Mesaj emoţionant pe Instagram

Primele imagini cu Shannen Doherty

Brenda din serialul Beverly Hills 90210

a fost suprinsă zilele trecute în Malibu, alături de mama ei.

Shannen Doherty, alături de mama ei

Actriţa a fost invitată la emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie a anului trecut.  ”Va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Am cancer mamar in stadiul IV (metastaza). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriata”, mărturisea actriţa.

În 2011, Shannen Doherty s-a căsătorit cu cel de-al treilea soț al ei, Kurt Iswarienko, pe care l-a cunoscut la o petrecere, în 2008, pe vremea când acesta era însurat cu Taryn band.

Fosta soacră a lui Kurt a criticat-o pe Shannen, acuzând-o că a destrămat o familie. Shannen a mai fost căsătorită cu actorul Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, și cu jucătorul de poker Rick Salomon, în perioada 2003-2004.