Brenda din Beverly Hills, imagine cutremurătoare de pe patul de spital. Actriţa a început radioterapia FOTO

Actriţa Shannen Doherty, cunoscută românilor în special pentru rolul ei din Beverly Hills 90210 şi diagnosticată în urmă cu câteva luni cu cancer mamar, a început radioterapia şi continuă să-şi ţină fanii la curent cu evoluţia bolii.

RomaniaTV.net
29 nov. 2016, 16:47
Brenda din Beverly Hills, imagine cutremurătoare de pe patul de spital. Actriţa a început radioterapia FOTO

Shannen Doherty a postat pe contul ei de Instagram o imagine surprinsă în prima zi de radioterapie. „Prima zi de radioterapie. Arăt de parcă sunt gata să o iau la goană şi chiar aşa sunt. Radioterapia este înspăimântătoare. Ceva din faptul că nu pot vedea laserul, nu pot vedea tratamentul, ci doar maşina asta care se mişcă în jurul meu, mă sperie. Sunt sigură că o să mă obişnuiesc, dar, deocamdată… urăsc ce se întâmplă”, a scris actriţa de 45 de ani pe contul ei de Instagram.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu un an şi jumătate, iar în mai 2016 a suferit o operaţie de mastectomie. Actriţa a decis să posteze pe contul ei de Instagram imagini care să arate evoluţia bolii, precum şi detalii despre cum trece prin această luptă, în speranţa că experienţa ei îi va ajuta şi pe alţii care trec sau ar putea să treacă prin aceeaşi dramă.