Theresa May a câştigat votul de încredere în Partidul Conservator şi rămâne prim-ministrul Marii Britanii

Publicat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 10:13 // Actualizat: Miercuri, 12 Decembrie 2018 23:05 // Sursa: romaniatv.net

Premierul britanic Theresa May a câştigat votul de încredere în Partidul Conservator, în urma unei moţiuni de cenzură în propriul partid, şi rămâne prim-ministrul Marii Britanii.

UPDATE Theresa May a obţinut 200 de voturi în favoarea ei şi 117 împotrivă. 

O majoritate de 200 de parlamentari conservatori au susţinut-o pe May în votul de neîncredere declanşat în propriul partid după ce prim-ministrul a anunţat că nu va mai participa la alegerile interne din 2022. May avea nevoie de cel puţin 159 de voturi pentru a rămâne liderul Partidului Conservator şi implicit prim-ministrul Marii Britanii. În urma rezultatului de astăzi, ea nu va mai putea fi contestată timp de un an. 

________

Parlamentarii Partidului Conservator se vor exprima prin vot într-o sesiune prevăzută miercuri între orele 18.00 GMT (20.00, ora României) şi 20.00 GMT (22.00, ora României).

Contestarea funcţiei la conducerea Partidului Conservator a lui May are loc după ce au fost adunate cele 48 de scrisori prin care se solicită acest vot.

May, care este premier imediat după ce Regatul Unit s-a pronunţat prin referendum, în 2016, în favoarea ieşirii din Uniunea Europeană (UE), este criticată în partid pe tema acordului Brexitului pe care l-a negociat cu Bruxellesul.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 20:09
Răspunde | Votează email 0 email
Gurmandul
Iesirea Angliei din UE este o erezie. Nu pot intelege cum un popor ca englezii s-au putut lasa amagiti de Putin. Nimeni nu-l intrece pe Putin cand e vorba de spalat creiere si manipulat prostimea
13 dec 00:28
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
12 dec 14:07
Răspunde | Votează email 0 email
Maria
Sunt niste documentare pe Phoenix despre niste lucruri imposibile facute de oameni de stat,ca activitate istorica,de zici ca te conduc zei nu omeni. Sunt total inaccesibili pentru oamenii normali. Ca sa ajungi vedeta e iarasi imposibil din punct de vedere omenesc ,asa,pur si simplu, pentru ca multe sunt alese dintre cele care au avut deja multe cariere de vedete.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H