Bricheta a aprins spiritele. Un arbitru din Israel a păţit-o la fel ca Alexandru Deaconu VIDEO

Un arbitru asistent al derby-ului Beitar Ierusalim - Maccabi Haifa a fost doborât de o brichetă de metal aruncată din tribună şi care l-a lovit chiar în creştetul capului. Situaţia este asemănătoare Cazului Bricheta, din Liga I, numai că partida din Israel nu a fost suspendată, ci s-a desfăşurat până în minutul 90.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 15:24
Bricheta a aprins spiritele. Un arbitru din Israel a păţit-o la fel ca Alexandru Deaconu VIDEO

Incidente grave la Ierusalim, însă de această dată conflictul nu a fost unul teritorial sau etnic, ci a fost generat de ambiţiile fotbalistice. Fanii lui Beitar Ierusalim au suferit o dublă decepţie în meciul cu Maccabi Haifa, echipa lor favorită pierzând disputa din teren cu scorul de 1-2, în timp ce grupul suporterilor a căzut în dizgraţie după ce un fan a aruncat cu o brichetă în capul arbitrului asistent.

Incidentul s-a petrecut cu puţin timp înainte de pauză, când căpitanul lui Maccabi, Yaniv Katan, se pregătea să execute un corner, când din tribune a zburat o brichetă de metal, chiar în capul tusierului.

Spre deosebire de partida Rapid – Steaua, când centralul Alexandru Deaconu a fost lovit în cap de o brichetă, meciul din Israel a continuat şi după pauză.