Brigitte a bifat o nouă intervenţie estetică. Cum a reacţionat soţul ei, Florin Pastramă, când a văzut ce şi-a făcut la faţă

Brigitte Pastramă este adepta intervenţiilor estetice, asta nu mai este un secret pe nimeni. Recent, bruneta a decis să se lase din nou pe mâna medicilor esteticieni, de această dată la îndemnul surorii sale, care a încurajat-o să apeleze şi ea la o procedură facială.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 06:58
Brigitte a bifat o nouă intervenţie estetică. Cum a reacţionat soţul ei, Florin Pastramă, când a văzut ce şi-a făcut la faţă

Brigitte a dorit să-și contureze fața și să-și corecteze denivelările pielii. În același timp, şi-a ascuţit şi bărbia, iar odată cu întinderea pielii, tenul său a devenit mult mai ferm.

Am urmat sfatul surorii mele, Cristina, lăsându-mă pe mâinile de aur a doctoriței, care a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia și corecta denivelările pielii. Această procedură are ca și rezultat final obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feței, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial”, a scris Brigitte în ziua în care și-a făcut intervenția, pe Instagram.

Brigitte Sfăt, primele declaraţii despre DIVORŢ. „Nu am ştiut cine e Florin Pastramă în realitate”

Pe lângă fanii care i-au apreciat şi comentat postarea, s-a numărat şi Florin Pastramă, care i-a pus o inimioară, dovadă că îi place schimbarea prin care a trecut soţia lui.

Brigitte Sfăt, pusă la zid de familia Pastramă

Simona Necula, iubita fratelui lui Florin Pastramă, a lansat acuzaţii dure la adresa lui Brigitte Sfăt. Aceasta a dezvăluit pe Facebook că nu are cum să se înțeleagă bine cu Brigitte Sfăt, pe care a acuzat-o de lucruri grave și a descris-o în termeni duri.

Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate. Ce-i drept așa și-ar descrie orice copil mediul din care provine, însa, sunt o femeie care de-a lungul vieții, a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit. Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi ascociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele, o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala„, a scris iubita lui Relu Pastramă.