Brigitte Bardot, declaraţii halucinante despre COVID-19. „Este un lucru bun. Restabilește populația. Suntem prea mulți pe Pământ”

Brigitte Bardot a stârnit controverse, după ce a declarat că noul coronavirus este un "lucru bun" deoarece "este un fel de autoreglare a unei suprapopulații". De asemenea, actriţa crede că pandemia de COVID va restabili "în mod dureros o nouă ordine".

30 ian. 2021, 14:37
Brigitte Bardot, declaraţii halucinante despre COVID-19. „Este un lucru bun. Restabilește populația. Suntem prea mulți pe Pământ”

Brigitte Bardot a fost intervievată de săptămânalul italian „Oggi”, cu ocazia reeditării biografiei sale. Actriţa nu a ezitat să-şi exprime opinia într-un mod inedit despre COVID-19.

Deşi a împlinit 86 de ani pe 23 septembrie 2020, Brigitte Bardot a mărturisit că nu se protejează de virusul SARS-COV-2.

„Nu mă protejez. Nu am nevoie, nu mă văd cu nimeni. Nu mă vor infecta caprele”, a declarat Brigitte Bardot, conform Rador.ro.

Brigitte Bardot, declaraţii şocante despre COVID-19. „Natura își va recăpăta drepturile”

Considerată un simbol al cinematografiei şi cea mai frumoasă actriţă din Franţa, Brigitte Bardot a făcut declaraţii şocante, prin care alimentează teoriile conspiraţiei privind pandemia de COVID-19.

„Mă tem că virusul COVID-19 și celelalte epidemii care se anunță, vor restabili în mod dureros o nouă ordine. Când cele 5 miliarde de persoane în plus de pe acest Pământ vor dispărea, natura își va recăpăta drepturile”, a precizat Brigitte Bardot, conform sursei citate.

Celebra actriţă l-a uimit şi reporterul, care a întrebat-o, apoi, dacă, în opinia sa, COVID-19 este, prin urmare, un lucru bun.

„Mă întrebați dacă acest virus este un lucru bun? Da, este un fel de autoreglare a unei suprapopulații, pe care nu suntem capabili să o controlăm”, a mai precizat Brigitte Bardot.

Brigitte Bardot a renunțat la viața ei ca zeiță a ecranului pentru a deveni activistă pentru drepturile animalelor. Dar nu numai acesta a fost motivul pentru care frumoasa Franței a renunțat la lumina reflectoarelor.

Brigitte Bardot a devenit un simbol al cinematografiei, odată cu apariția ei în filmul „And God Created Woman”, din 1956. Toți bărbații s-au îndrăgostit îndrăgostit doar de cum arăta, dar mai important, de atitudinea ei. Ca și Marilyn Monroe, nu a fost victimă e industriei ci a propriei faime. Vedeta a iubit animalele și în 1973, la doar 39 de ani, a renunțat la carieră după ce a făcut 47 de filme, inclusiv Viva Maria! și Le Mépris, pentru lupta pentru ei pentru animale, mai exact pentru câini.

Citeşte şi: De ce boală suferea cea mai frumoasă actriţă din Franţa. Brigitte Bardot a vrut să se sinucidă din cauza asta

Actriţa a avut o viață agitată, în timp ce lupta cu faima sa în plină ascensiune. Brigitte Bardot poate fi cunoscută ca o icoană a cinematografului, dar s-a luptat în secret cu depresia și a încercat să se sinucidă în numeroase ocazii. Biograful ei, Jeffrey Robinson, care a scris „Brigitte Bardot: Two Lives” în 1994, susține că s-a luptat cu faima care a transformat-o, devenind un simbol de renume internațional.

Citeşte şi: Traian Băsescu despre Brigitte Bardot: „Doamna aceea care era foarte frumoasă pe vremea regilor Franţei”