Brigitte, despre căsnicia cu Ilie Năstase: S-au pierdut momentele frumoase. I se pare că sunt proprietatea lui

Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, a declarat într-o emisiune televizată că relaţia sa conjugală nu decurge tocmai lin.

09 feb. 2017, 08:01
Brigitte, despre căsnicia cu Ilie Năstase: S-au pierdut momentele frumoase. I se pare că sunt proprietatea lui

Eu vreau să fiu un om fericit. Atâta tot. Dacă el nu poate să-mi ofere lucrul ăsta, dragoste cu forța nu se face. Între noi au fost moment foarte frumoase. Nu știu unde și când s-au pierdut ele. Atunci când m-a cunoscut, m-a impresionat prin muzica pe care mi-a pus-o, prin florile pe care mi le cumpăra. Anul trecut mi-am cumpărat singură florile, anul ăsta i-a zis secretarei mele de unde să le cumpere.

Citeşte şi Brigitte Sfăt, GEST RADICAL după ce l-am prins pe Ilie Năstase cu AMANTA

Sunt lucruri pe care nu  le mai face. I se pare că sunt proprietatea lui și eu trebuie să accept toate lucrurile de la el pentru că sunt măritată cu el. Nu. Eu cred că dacă te-ai căsătorit cu un om, sentimentele trebuie să rămână și trebuie să te implici sufletește la fel ca la început. Până la șocul din noiembrie, eu am crezut că sunt fericită. Nu mai cred în vorbe. Dacă auzi niște vorbe și faptele arată altceva, te îndoiești de niște vorbe„, a declarat Brigitte la Antena Stars.