Scandal între Brigitte și soțul ei, după ce Florin Pastramă a făcut-o de râs: „Nu ți-e rușine?! Chiar ești nesimțit!”

Brigitte a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Florin Pastramă pentru că afaceristul a făcut-o de râs chiar în fața angajaților când a udat-o cu un furtun cu apă.

01 iul. 2021, 09:33
Scandal între Brigitte și soțul ei, după ce Florin Pastramă a făcut-o de râs: „Nu ți-e rușine?! Chiar ești nesimțit!”

Brigitte a fost teribil de supărată pe soțul ei, Florin Pastramă, care s-a gândit să facă o glumă pe seama soției lui chiar în fața angajaților. Cuplul s-a întors în Capitală, după o vacanță de vis în Europa. Florin și Brigitte au fost nevoiți să-și ajute angajații la treburile casnice, iar afaceristul a fost autorul unei glume pe care soția lui nu a gustat-o deloc.

Florin Pastramă s-a gândit să se amuze, așa că s-a decis să o răcorească pe Brigitte cu jetul de apă de la un furtun.

„Am luat jetul ăla cu apă și l-am aruncat pe ea. Știam că o să țipe. Mi-a zis că nu știu să dau cu el, dar eu am făcut intenționat să o ud”, a explicat Florin Pastramă.

Cu toate că Florin Pastramă a fost foarte distrat de isprava sa, Brigitte a avut o reacție furioasă la adresa soțului ei.

„Du-te, bă, de aici! Fă altceva! Nu ți-e rușine?! M-ai udat toată. Chiar ești nesimțit! Lasă-l pe Costică. Termină! (…) Asta nu-i muncă, în care tu mă uzi pe mine”, i-a strigat Brigitte soțului ei, conform CanCan.

Brigitte Sfăt, asaltată de interlopi înarmaţi cu săbii!

Brigitte Sfăt

, asaltată de interlopi înarmaţi cu săbii! Doi interlopi s-au răzbunat pe ospătarul care le-ar fi mărit nota de plată, așa că de la amenințări și până la a sabie nu a mai fost decât un pas. Speriată, vedeta a pus mâna pe telefon și a chemat Poliția.

Brigitte Pastramă a tras spaima vieții, chiar în restaurantul din Capitală pe care-l administrează. Totul a plecat de la o notă de plată, pe care doi cunoscuți interlopi au refuzat-o pentru că, spuneau ei, s-au înțeles la o sumă, 3.200 de lei, nu 4.120, când le-a venit, scrie Cancan. Sub privirile vedetei, care stătea la o masă alături de o parte a personalului din restaurant, unul dintre interlopi l-a amenințat verbal pe ospătar. Dar cum acesta nu a dat înapoi cu nota, a trecut la fapte. Astfel, a scos sabia și a agitat-o în aer. Apoi, celălalt interlop l-a lovit pe omul care îi servise! Până la urmă, nimeni nu a fost rănit, a venit Poliția, după ce Brigitte Sfăt a sunat la 112!

Potrivit SpyNews, cămătarii au venit înarmați cu trei macete și i-au amenințat pe clienții localului să nu plătească ceea ce au consumat. În acel moment era organizată o petrecere, unde au participat și prieteni de-ai lui Florin Pastramă, iar agresorii au făcut un scandal monstru. „Vedeți dacă nu sunt eu acolo? O să pățiți din ce în ce mai des asta!”, ar fi spus Florin Pastramă.