Brigitte Năstase, la capătul puterilor: „Eu am vrut un copil cu Ilie, am avut şi o relaţie cu alt bărbat…”

Brigitte Năstase a ajuns la capătul puterilor. Soția lui Ilie Năstase a vorbit astăzi despre relația pe care o are cu fostul jucător de tenis.

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 17:52
Brigitte Năstase, la capătul puterilor: „Eu am vrut un copil cu Ilie, am avut şi o relaţie cu alt bărbat…”

După ce săptămâna trecută se certau în plină stradă, iată că acum Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au revenit la sentimente mai bune.

Brigitte Sfat a dezvăluit momente dureroase din viața ei și de ce nu a făcut un copil cu Ilie Năstase:

„Ilie la început nu mi-a făcut cadouri, mi-a cumpărat un ceas, de mine s-a spus că sunt prost îmbrăcată şi că am făcut puşcărie. Când ne-am căsătorit Ilie avea altă femeie…

Și de frustrare am început să mă operez, la sâni mi-am pus implanturi. Am crezut că am cancer… am avut noroc. M-am hotărât să fiu un alt om, să fiu cea mai bună variantă a mea, eu îl am pe Dumnezeu.

Am hotărât ca Ilie să nu mai conteze aşa de mult pentru mine, anul trecut l-am petrecut în spital operându-mă estetic. Cine m-ar fi iubit, m-ar fi iubit oricum. Cine te apreciază, te apreciază pentru ceea ce eşti în interior.

M-a înşelat pentru că nu am pus preţ pe mine, el îşi iubea fosta soţie când l-am cunoscut. El mă vedea o femeie deşteaptă şi capabilă. El a văzut ceva asemănător în mine cu fosta sa soţie.

Îmi doream un copil cu el, Ilie i-a promis fostei soţii că nu o să facă un copil cu mine.

Ea l-a pus să semneze acte că o să-i rămână ei casa. Eu vreau să fiu fericită, au fost chestii cu Ilie care nu m-au lăsat să fiu fericită, gen Amalia…

Eu vreau să fiu fericită. Am avut o relaţie cu un alt bărbat, Ilie mi-a tot scos ochii, când şi-a dat seama că mă poate pierde, atunci am început să am valoare pentru el”, a declarat Briggite Sfăt la „Acces Direct”.

Ilie s-a speriat atât de tare când şi-a dat seama că Brigitte e decisă să divorţeze de el, încât, în ultimele două luni, el a devenit practic umbra ei. A răsfăţat-o cu cine romantice, dar şi cu buchete imense de flori. Iar luna trecută, când Brigitte şi fiica lui vitregă au fost invitate la emisiunea ”Aici eu sunt vedeta”, el a stat în public. A râs, a aplaudat şi şi-a afişat cu acest prilej, şi verigheta de pe inelar, semn că nu vrea să divorţeze. În plus, prezenţa lui le-a purtat noroc, căci au fost desemnate câştigătoarele ediţiei respective.