Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, gesturi interzise la TV. Cei doi au uitat că sunt filmaţi FOTO

Florin Pastramă face din nou victime la show-ul "Ferma", iar de această dată în plasă i-a căzut Brigitte Năstase.

19 mart. 2019, 15:53
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, gesturi interzise la TV. Cei doi au uitat că sunt filmaţi FOTO

Vali Bărbulescu s-a arătat interesat de Otniela Sandu, Diana Belbiţă flirtează cu Marius Crăciun, iar Kamara i-a făcut avansuri Geaninei Ilieş. Acum, un nou cuplu pare că a luat avânt. Este vorba despre Florin Pastramă (40 de ani) şi Brigitte Năstase (42 de ani), care înainte de a intra în Fermă s-au distrat şi chiar au făcut un vlog pentru Jorge, în care povesteau, în glumă, despre nuntă şi despre o relaţie.

Scene fierbinţi la Ferma, între Kamara şi Otilia Bilionera. „Nu îţi este ruşine?” FOTO

În Fermă, drumurile celor doi s-au despărţit, căci Florin a plecat alături de cinci colegi la Cabană, iar Brigitte a rămas în vilă. Dar iată că odată cu schimbările recente, când bandiţii au venit în casă, drumurile celor doi s-au reintersectat. În prima noapte au dormit îmbrăţişaţi, apoi îi vei veţi vedea cum își fac masaj, își spun vorbe șoptite, se tachinează, își spală hainele reciproc, iar colegii din fermă sunt cu ochii pe ei!

Miss România S-A DEZBRĂCAT şi a făcut SHOW EROTIC. Scene INCENDIARE la „Ferma” FOTO

S-ar părea că Florin Pastramă nu mai are iubită, căci de când a intart în „Ferma” s-a apucat de cucerit colegele, iar iubita sa, Raluca Podea, l-ar fi părăsit.