Brigitte Pastramă este însărcinată. Vedeta şi soţul ei, Florin Pastramă, vor deveni părinţi

Bucurie mare în showbiz! Brigitte şi Florin Pastramă sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor deveni părinţi.

RomaniaTV.net
04 mai 2020, 14:26
Brigitte Pastramă este însărcinată. Vedeta şi soţul ei, Florin Pastramă, vor deveni părinţi

Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a fost dată de gol de soțul ei că este însărcinată în prima lună. Brigitte Pastramă a renunțat la tratamente și a încercat să rămână însărcinată pe cale naturală, potrivit Viva.ro.

Bruneta ar fi vrut să anunțe că este însărcinată după ce trecea cu bine de primul trimestru, însă Florin nu s-a mai putut abține.

Citeşte şi: Brigitte Sfăt a recunoscut că L-A ÎNŞELAT pe Ilie Năstase. Când s-a întâmplat şi CU CINE

Brigitte şi Florin Pastramă îşi vând shaormeria. Câţi bani cer pe ea

A trecut doar jumătate de an de când Brigitte și Florin Pastramă au deschis șhaormeria și acum o scot la vânzare. Ei vor să renunțe la afacere din cauza pandemiei de coronavirus.

Cu o rețetă unică de pleșcaviță, așa au început cei doi afacerea. Brigitte se ocupa personal de prepararea acesteia. Afacerea aparținea chiar soțului acesteia Florin și avea un capital social de numai 200 lei.

Citeşte şi: Declaraţii fără perdea. Cu câţi bărbaţi a făcut amor Brigitte Sfăt în ultimii 15 ani. O să vă surprindă numărul!

Deși clienții îi lăudau preparatele, forțați de starea de urgență și de pandemia care a cuprins întreaga lume, cei doi au ales să vândă afacerea, cu nici mai mult, nici mai puțin de 57.000 euro.

”Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video si alarma. spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna”, se arată în anunțul publicat pe un site de anunţuri.