Brigitte Pastramă, imagini de senzație de la vila ei din Dubai! Pregătirile pentru Crăciun sunt în toi

Briggite Pastramă a dat deja startul sărbătorilor de iarnă și a împărtășit cu fanii primele imagini din vila de lux de la Dubai. Vedeta este hotărâtă să petreacă Crăciunul acolo.

18 nov. 2023, 09:12
Brigitte Pastramă, imagini de senzație de la vila ei din Dubai! Pregătirile pentru Crăciun sunt în toi
Brigitte Pastramă, imagini de senzație de la vila ei din Dubai! Pregătirile pentru Crăciun sunt în toi

Brigitte Pastramă și-a decorat deja vila din Dubai pentru sărbătorile de Crăciun și a distribuit imagini pe platformele de socializare. De când s-a mutat din România în Emirate, vedeta trăiește o viață plină de lux și bucurie.

Citește și: Ce pune Brigitte Pastramă în zacuscă pentru un gust demențial. Ingredientele secrete care au dat peste cap până și Dubaiul

Chiar dacă Crăciunul este la mai mult de o lună distanță, Brigitte nu a mai putut aștepta și a pregătit deja atmosfera festivă în locuința ei din Dubai. Fosta concurentă de la Ferma se declară extrem de fericită să trăiască în Emirate, unde se bucură de o viață de excepție. Aceasta și-a decorat deja vila pentru sărbători și a împărtășit cu fanii săi imagini cu bradul și cu alte ornamente festive prin intermediul rețelelor de socializare.

Deși a mai trecut ceva timp de când s-a stabilit în Dubai, Brigitte Pastramă rămâne încântată de viața de lux pe care și-a creat-o acolo. Cu o locuință de vis și o școală mai accesibilă pentru fiica sa, Sara, vedeta se simte privilegiată să trăiască în „Capitala luxului”. Comparând costurile de trai, Brigitte consideră că viața în Dubai este mai convenabilă decât în România.

“În momentul în care ai o locuință și ai o mașină, este la jumătate de preț decât în România. Este mult mai ieftină. Dacă nu vrei să mănânci la cele mai scumpe restaurante în fiecare zi. Pentru mine, care duc o viață echilibrată și în România, este la jumătate de preț. Sunt oameni foarte bogați și oameni săraci care lucrează pentru oameni care au cât de cât bani. Și școala Sarei, plătesc mai puțin decât am plătit în România”, a spus vedeta la Antena Stars, în cadrul emisiunii Star Magazin, despre viața în Dubai.

Brigitte Pastramă a dat lovitura în Dubai! De mai multe luni, Brigitte Pastramă are o nouă viață în Dubai, unde și-a cumpărat o casă de 400.000 de euro, dar și o mașină electrică în valoare de 150.000 de euro.

Însă, fosta soție a lui Ilie Năstase nu a mers în Dubai ca să stea cu mâinile în sân și să arunce cu banii în stânga și în dreapta așa că împreună cu soțul său, Florin Pastramă a deschis o afacere de design interior și amenajări interioare.

„Avem o echipă cu care renovăm case. Schimbăm faianța, punem mozaic, avem 2 stiluri de design, frech riviera și italian. Noi vopsim pereții cu velvet, punem tapet, modificăm instalația electrică în funcție de design și preferințele fiecăruia. Putem să facem și rame pe pereți, cu lumini. Avem mai multe servicii pe care le oferim, dar toate merg pe design francez sau italian”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Fanatik.

Citește și: Brigitte Pastramă, cea mai dificilă perioadă din viața ei. Nimeni n-a știut, în afară de o singură persoană. “Am fost pe patul de spital”