Brigitte Pastramă, mărturii șocante despre relația cu Ilie Năstase: „Am avut o căsnicie în trei”

Brigitte Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia sa cu Ilie Năstase, dar și despre relația acestuia cu Amalia, fosta lui soție.

17 aug. 2022, 19:53
Brigitte Pastramă, mărturii șocante despre relația cu Ilie Năstase: „Am avut o căsnicie în trei”

Vedeta și-a deschis sufletul în podcastul Taclale și a făcut niște mărturisiri complet neașteptate despre relația foarte apropiată dintre Ilie Năstase și fosta sa soție, asta în timp ce fostul tenismenul era căsătorit cu Brigitte.

Citește și Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă s-au împăcat. Focoasa brunetă promite că nu îl va mai umili în public

Bruneta susține că a avut foarte mult de suferit din cauza fostei soții a lui Ilie Năstase. Iar momentul în care a realizat că mariajul ei cu Ilie se apropie de final ar fi fost cel în care acesta, împreună cu fosta lui soție, ar fi răspândit zvonul că Brigitte minte în legătură cu tumorile de la sân.

‘În 2016 am fost diagnosticată cu trei tumori la sânul drept. A fost un șoc pentru mine. În România s-a spus că aș putea avea cancer. Am fost la Viena. Ilie n-a venit nicio clipă cu mine.
Din păcate, căsnicia mea cu Ilie a avut foarte mult de suferit din cauza fostei lui soții. Am avut o căsnicie în trei. Nu mi-e frică să spun lucrul ăsta. Ea (n.r. Amalia Năstase) m-a trimis undeva, la un centru, unde aveau niște aparate foarte primitive.
Eu am silicoane și nu se vedea ce e în spatele silicoanelor. Și apoi au împânzit orașul că sunt o bolnavă închipuită, că vreau să-l țin pe Ilie prin niște boli false. Eu chiar aveam trei tumori care mergeau spre ganglion’, susține Brigitte, conform Cancan.ro.

Brigitte Pastramă a susținut imediat după divorțul din 2018, că a avut dintotdeauna o relație tensionată cu Amalia, pe toată durata căsniciei cu Ilie Năstase.

„Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros, ea mergea cu el, iar eu stăteam afară.
Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că, dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la biserică și plângeam”, declara Brigitte la acea vreme.

Soția lui Florin Pastramă a dezvăluit că femeia care a ajutat-o atunci când avea cea mai mare nevoie a fost secretara lui Ion Țiriac. Ea susține că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza faptului că Ilie Năstase a crezut că ea minte în legătură cu boala de care suferea.

‘Până la urmă, m-am dus în Austria. Lui Ilie i se băga în cap că n-am nimic. Pe mine m-a ajutat foarte mult secretara domnului Țiriac, care a vorbit cu o doamnă care face o chimioterapie foarte bună pe chestia asta, la sân.

Vorbiseră, după ce mă operez, să mă duc să fac chimioterapie, undeva lângă Frankfurt. În septembrie, m-a programat domnul doctor la o biopsie, dar domnul de la biopsie mi-a zis să mă opereze direct, pentru că, dacă aveam o tumoare malignă, se putea extinde tot sângele ăla: «Eu vreau să-ți scot ție mai mult decât tumorile astea și să-ți fac examen histopatologic pe loc». Pe 17 septembrie 2016, am fost în Viena, singură’, a mai povestit Brigitte, în podcastul Taclale.

Citește și Reacţia lui Brigitte Pastramă după ce casa de modă Louis Vuitton i-a cerut despăgubiri: „N-am ştiut că este ilegal să vinzi ceva cu logo. Nu ne-a îndrumat nimeni”