Reacţia lui Brigitte Pastramă după ce casa de modă Louis Vuitton i-a cerut despăgubiri: „N-am ştiut că este ilegal să vinzi ceva cu logo. Nu ne-a îndrumat nimeni”

Brigitte şi Florin Pastramă sunt protagoniştii unui scandal de proporţii după ce, la începutul pandemiei, au comercializat măşti de protecţie care purtau logourile unor firme de lux precum Gucci, Fendi și Louis Vuitton. Acum, Louis Vuitton le cere despăgubiri uriaşe.

01 feb. 2022, 11:19
Reacţia lui Brigitte Pastramă după ce casa de modă Louis Vuitton i-a cerut despăgubiri: „N-am ştiut că este ilegal să vinzi ceva cu logo. Nu ne-a îndrumat nimeni”

Brigitte Pastramă este devastată de vestea că brandul de lux Louis Vuitton vrea să fie despăgubit, după ce vedeta a comercializat măşti purtând sigla LV fără acord. Brigitte îşi face, însă, curaj, luând tot acest necaz ca pe o încercare de la Dumnezeu.

Reacţia lui Brigitte Pastramă după ce Louis Vuitton i-a cerut despăgubiri

Vedeta se scuză, totodată, că nu a ştiut cum se procedează, nimeni nu i-a consiliat în această direcţie, iar ei nu au vrut altceva decât să câştige un ban cinstit.

Încercarea pe care noi am avut-o a fost tocmai datorită faptului că Dumnezeu ne iubește. Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele toate lucrurile erau închise și am vrut să câștigăm cinstit.

Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci vinzi pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără sa știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Louis Vuitton se constituie parte civilă

Surse din anchetă au precizat pentru Gândul că, după perchezițiile din iulie 2021 de la vila soţilor Pastramă, în urma cărora a fost ridicată o cantitate însemnată de marfă, au fost trimise mostre la toate casele de modă ale căror branduri au fost desoperite în depozitul acestora. Scopul era ca celebrele case de modă să expertizeze produsele și să transmită rezultatele în România, urmând a fi folosite ca probe.

Până în prezent, doar casa de modă Louis Vuitton a finalizat expertiza și a trimis deja documentația. Potrivit acesteia, măștile de protecţie puse în vânzare de soţii Pastramă şi inscripționate cu brandul respectiv sunt contrafăcute. Pe cale de consecinţă, casa de modă franceză a decis să se constituie parte civilă.

Măştile contrafăcute, comercializate la preţuri cuprinse între 70 şi 90 de lei

Prețul unei măști varia între 70 și 90 de lei, fiind comercializate sute de bucăți. Pe lângă faptul că cei doi nu aveau dreptul să folosească brandurile sub care vindeau măştile, acestea nici nu ofereau protecție.

Citeste si Brigitte și Florin Pastramă, primele declarații în scandalul măştilor contrafăcute: „E o consecinţă a faptului că m-am îndepărtat de Dumnezeu şi m-am îmbrăcat în branduri”