Brigitte Pastramă o copleșește cu diamante pe fiica ei, la împlinirea vârstei de 14 ani. „Să mai zică Sara că are mamă rea”

Brigitte Pastramă a decis să dăruiască fiicei sale, Sara, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 14 ani, bijuterii cu diamante demne de o adevărată prințesă.

21 iul. 2021, 23:28
Brigitte Pastramă o copleșește cu diamante pe fiica ei, la împlinirea vârstei de 14 ani. „Să mai zică Sara că are mamă rea”

Brigitte Pastramă

a decis să nu facă rabat de la nimic cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Sara, care împlinește 14 ani. Brigitte a decis că cel mai potrivit cadou pentru ziua adolescentei sunt bijuteriile cu diamante, pe lângă obișnuitele dulciuri și alte delicatese.

Mândra mamă a ajuns la concluzia că fiica ei merită să petreacă alături de prieteni și că este îndeajuns de responsabilă încât să orgnizeze o petrecere pe sufletul ei, așa că Brigitte i-a permis să-și închirieze un apartament unde să țină fastuosul eveniment alături de prieteni.

”Sara și-a închiriat un apartament unde-și va ține ea cheful. O să fie vreo 6-7 fete și băieți de aceeași vârstă, printre care și fetița Denisei Nechifor. E nu o las pe Sara să doarmă nicăieri, la prietene, doar la Rania de câteva ori. Nu cred că o să dorm bine în această seară, chiar dacă are 14 ani pentru mine e tot puiul meu. Trebuie să știu unde se află”, a spus Brigitte Pastramă în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars.

De asemenea, Brigitte a hotărât să o trateze pe adolescentă ca pe o adevărată prințesă, așa că a angajat un fotograf special pentru fiica ei, astfel încât aniversarea vârstei de 14 ani să fie un eveniment memorabil pe care și-l va aminti cu plăcere.

Brigitte Pastramă: „La 14 ani vreau să îi cumpăr ceva cu diamante”

Sara a fost îmbrăcata într-o superbă rochie roz și arătat ca o vedetă în poze. Brigitte Pastramă a hotărât să-i dăruiască fiicei sale două bijuterii cu diamante, de la un magazin de lux din centrul Capitalei. Brigitte nu s-a sfiit să scoată din buzunar între 500 și 1000 de euro pentru bijuteriile cu diamante cu care a răsfațat-o pe fiica sa.

”Trebuie să îi cumpăr Sarei o bijuterie. I-am mai luat brățări din aur și de astea, dar la 14 ani vreau să îi cumpăr ceva cu diamante, nu a mai avut până acum diamante. Într-un buget așa bun, nici să mă ia plânsul dacă-l pierde, să fie frumos, să se simtă că este mai mare. Un lănțișor sau o brățară, inelul îl pierde că ea e și mai băiețoasă. Să mă încadrez între 500 și 1000 de euro pentru o bijuterie, am vorbit deja să mi se ofere și o reducere. I-am luat și adidași, dar i-am dat acum două săptămâni, îi mai cumpăr și un tortuleț, prăjituri și niște sărățele. Plus că acum a mai primit un cadou de la bijuterie, o să-i placă mult de tot. Să mai zică Sara că are mamă rea”, a mai adăugat bruneta, conform Spynews.