Brigitte Pastramă a făcut accident. Primele declaraţii: „A intrat în viteză pe contrasens”

Brigitte Pastramă a făcut accident. Vedeta a fost la un pas de tragedie după ce un autoturism de pe contrasens a intrat în maşina ei. Ca să evite coliziunea, a intrat într-o altă maşină, apoi direct într-un stâlp.

14 iul. 2021, 22:26
Brigitte Pastramă a făcut accident. Primele declaraţii: „A intrat în viteză pe contrasens”
Brigitte Pastramă a făcut accident

Brigitte Pastramă a făcut accident. Bruneta s-a reapucat de reamenajat, iar în timp ce se întorcea cu mai multe cumpărături de la magazin, a suferit un accident rutier. Potrivit spuselor sale, a fost nevoită să tragă maxim de volan, după ce un alt participant la trafic a intrat pe contrasens cu viteză.

Brigitte a continuat mărturisind că și-a păstrat calmul, după incidentul ce putea fi fatal, însă i-a transmis câteva cuvinte acide celui care i-a fi putut curma viață.

Citeşte şi: Scandal între Brigitte și soțul ei, după ce Florin Pastramă a făcut-o de râs: „Nu ți-e rușine?! Chiar ești nesimțit!”

Brigitte Pastramă a făcut accident

În cadrul reality-show-ului „Brigitte și Pastramă”, bruneta a povestit cum s-a întâmplat totul şi i-a transmis un mesaj acid celui din cauza căruia a fost la un pas de moarte.

Am făcut și accident. A intrat unu pe contrasens, m-am ferit și am intrat în altă mașină. Dar a intrat în viteză pe contrasens. Și bineînțeles, m-am ferit și am intrat într-o altă mașină. Și mi-am bușit mașina și într-un stâlp.

Așa când oamenii conduc cu viteză pe contrasens. Eu sunt victima. Și a fugit omul, a plecat pur și simplu, l-a durut în paișpe. Îi mulțumesc pe această cale, nesimțitule care mergi pe contrasens. Domnul să te binecuvânteze”, a spus Brigitte Pastramă, supărată de paguba suferită.

Brigitte Sfăt, asaltată de interlopi înarmaţi cu săbii!

Doi interlopi s-au răzbunat pe ospătarul care le-ar fi mărit nota de plată, așa că de la amenințări și până la a sabie nu a mai fost decât un pas. Speriată, vedeta a pus mâna pe telefon și a chemat Poliția.

Brigitte Pastramă a tras spaima vieții, chiar în restaurantul din Capitală pe care-l administrează. Totul a plecat de la o notă de plată, pe care doi cunoscuți interlopi au refuzat-o pentru că, spuneau ei, s-au înțeles la o sumă, 3.200 de lei, nu 4.120, când le-a venit, scrie Cancan.

Sub privirile vedetei, care stătea la o masă alături de o parte a personalului din restaurant, unul dintre interlopi l-a amenințat verbal pe ospătar. Dar cum acesta nu a dat înapoi cu nota, a trecut la fapte. Astfel, a scos sabia și a agitat-o în aer. Apoi, celălalt interlop l-a lovit pe omul care îi servise! Până la urmă, nimeni nu a fost rănit, a venit Poliția, după ce Brigitte Sfăt a sunat la 112!