Brigitte Sfăt, declaraţii incendiare. „Ilie a vrut să mă omoare”. Ce spune Ilie Năstase despre acuzaţiile grave

Brigitte și Ilie Năstase au apărut împreună într-o emisiune televizată pentru prima oară după recentele certuri și amenințări cu divorțul.

01 sept. 2017, 07:46
Brigitte Sfăt, declaraţii incendiare. „Ilie a vrut să mă omoare”. Ce spune Ilie Năstase despre acuzaţiile grave

Cei dor par a se fi împăcat, însă lucrurile între ei nu sunt tocmai roz, scrie click.ro. Chiar dacă Ilie era de față, Brigitte și-a făcut curaj să povestească o întâmplare mai puțin fericită din viața de cuplu. Cei doi se aflau în vacanță în Sardinia, când fostul tenismen a făcut o criză de nervi.

Citeşte şi Lovitură de TEATRU în scandalul Brigitte Sfăt – Ilie Năstase. „Am avut două tentative…”

„Am fost în Sardinia, și atât de tare ne-am enervat încât el mi-a spus că a vrut să mă omoare, dar nu știe ce să facă cu cadavrul”, a relatat Brigitte. Nepăsător și indiferent la cele povestite de soția lui, Ilie a răspuns: „Eram beat”.

Pe tot parcursul emisunii, el a adoptat o atitudine zeflemistă față de brunetă, care nu reușea cu niciun chip să îl facă pe Ilie să-i asculte nemulțumirile. În plus, bruneta a povestit că deși nu sunt despărțiți, ei doi nu mai dorm în același pat, și chiar nici în aceeași casă.

Citeşte şi Brigitte Sfăt: „Am încercat o relaţie. Operaţiile nu mi le-am făcut pentru Ilie Năstase”

„Suntem soț și soție în momentul de față și suntem separați. Eu nu dorm cu el seara pentru că eu locuiesc în altă parte. El mi-a spus că atât îmi trebuie, să bag eu divorțul și o să mă țină cinci ani în proces. Eu mi-am dorit lucrul ăsta, dar el a spus că nu o să îmi dea divorțul decât în cinci ani”, a mai spus vedeta.