Brigitte Sfăt, dezvăluiri INEDITE despre relaţia cu soţul ei, Ilie Năstase: „L-am iertat deja că m-a înşelat”

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase formează un cuplu cu adevărat special. Dacă Brigitte Sfăt este o femeie serioasă şi pusă mereu pe treabă, Ilie Năstase este exact opusul. De curând, cei doi au acordat un interviu de excepţie în care au vorbit şi despre bune şi despre rele.

RomaniaTV.net
16 feb. 2015, 09:29
Brigitte Sfăt, dezvăluiri INEDITE despre relaţia cu soţul ei, Ilie Năstase: „L-am iertat deja că m-a înşelat”

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase este una dintre perechile longevive ale showbiz-ului autohton. Recent, cei doi au acceptat să vorbească deschis despre căsnicia lor şi despre micile probleme pe care le-au întâmpinat de când formează un cuplu, într-un interviu de excepţie marca Antena Stars.

Dacă Brigitte Sfăt a fost foarte sinceră şi hotărâtă pe afirmaţiile care le-ar putea compromite relaţia, Ilie Năstase a fost foarte glumeţ şi a încercat să îi ofere replici mult mai blânde decât ale soţiei.

Soţia lui Ilie Năstase mai are de aşteptat şapte luni până să-şi vadă noul chip

Aşa zis-ul meci dintre cei doi a început cu o replică dură a soţiei tenismenului, care l-a acuzat pe acesta că toata viaţa va fi un fustangiu: „Dacă unui bărbat îi plac femeile, cred  că toată viața doar asta va face, se va uita după femei. Iar eu știam că el avea un nume, am crezut că mă înșel, că eu sunt cea mai cea dintre toate. Iar mie îmi place o relație de cuplu să fie în doi, nu și cu alte accesorii lângă. Îmi doresc ca partenerul să fie devotat unei singure persoane”, şi a culminat cu o replică tăioasă tot a soţiei care a spus că l-a iertat pe tenismen, pentru că a înşelat-o: „Nu de curând, dar așa a fost conjunctura și a trebuit să îl iert. Eu, după ce am aflat de infidelitatea soțului meu, am decis să îmi fac o operație destul de grea pentru a-mi salva căsnicia și, cum am decis că trebuie să îi demonstrez că sunt o femeie capabilă și că nu găsește alta ca mine pe toate drumurile”, potrivit SpyNews.

Cum acuzaţiile erau foarte grave, Ilie Năastase a oferit şi el un răspuns: „Mă confunzi cu altul, eu nu înșel, eu doar mă uit”.

Citeşte şi  Ilie Năstase, făcut să urle de Brigitte Sfăt: „Te OMOOOOR!” VIDEO