Brigitte Sfăt, clipe de groază! Fiul ei, luat cu Salvarea!

Brigitte Sfăt a trecut prin momente dramatice după ce fiul ei, Robert, s-a confruntat cu unele probleme de sănătate și a avut nevoie de intervenția urgentă a unui echipaj de specialitate.

27 feb. 2020, 06:26
Brigitte Sfăt, clipe de groază! Fiul ei, luat cu Salvarea!

Brigitte Sfăt a fost surprinsă de Cancan în fața Spitalului Floreasca din București, acolo unde fiul vedetei a fost dus de urgență de un echipaj de la Salvare. Din câte se pare, după ce a fost examinat de specialiști, fiul lui Brigitte a fost redirecționat către o altă unitate medicală din București, Spitalul Obregia.

După câteva discuții cu echipajul de la ambulanță, Brigitte Sfăt, Florin Pastramă și „juniorul” s-au așezat în zona unei bănci de la intrarea în spital, unde au discutat preț de câteva minute, iar puștiul a tras chiar o țigară. După toate aparențele, starea lui n-ar fi fost chiar atât de gravă încât echipajul de la ambulanță să traverseze Bucureștiul cu semnalele luminoase pornite.

ŞOC în SHOWBIZ! Vedetă în România, descoperită pe un site de escorte din Dubai. Cât cere pe oră FOTO

Robert Sfăt are 21 ani și pare să fi moștenit mare parte din trăsăturile fizice ale mamei sale. Fiul lui Brigitte Sfăt a fost elev la un liceu cu predare în limba germană și, potrivit informațiilor publicate pe pagina sa de Facebook, visează să devină DJ. Tatăl lui Robert și fostul soț al lui Brigitte, Octavian Sfăt, s-a stins în 2002, cand băiatul nu avea nici 3 ani. Brigitete Sfăt mai are o fetiță, Sara, în vârstă de 10 ani, din căsnicia cu omul de afaceri țimișorean Ovidiu Torj, cu care bruneta a fost împreună din 2006 până în 2010.