Brigitte Sfăt, dezvăluiri ŞOCANTE despre perioada petrecută DUPĂ GRATII. Ce a făcut pentru a ieşi mai repede din ÎNCHISOARE

Brigitte Sfăt, fosta soţie a lui Ilie Năstase, concurează la show-ul "Ferma", unde speră să fac față provocărilor pe care le are de înfruntat.

30 ian. 2019, 07:45
Brigitte Sfăt, dezvăluiri ŞOCANTE despre perioada petrecută DUPĂ GRATII. Ce a făcut pentru a ieşi mai repede din ÎNCHISOARE

Brigitte Sfăt are multe probe de înfruntat la emisiune, dar este foarte încrezătoare, mai ales că a trecut prin situaţii mai grele în puşcărie.

Vedetele de la emisiunea Ferma, aşteptate într-o casă îngheţată bocnă! Au găsit -17 grade Celsius

„Mai ales în ultima parte a vieții mele, am fost asociată cu luxul. Aș fi fățarnică să spun că nu am dus o viață în lux, îmi place confortul. De fapt, toată goana mea pe Pământ a fost să-mi ofer plăcere sufletească. Dar am trecut prin foarte multe momente în care viața mi-a fost departe de lux. Am trecut de la agonie la extaz și nu numai că nu mă sperie cu lucru ăsta, sunt familiarizată cu lipsa de confort, cu condițiile drastice. Chiar îmi aminteam că atunci când am fost arestată, la două luni după moartea primului meu soț, am gătit în penitenciar, pentru peste 100 de gardieni. Am fost închisă și ca să pot ieși mai repede afară, am lucrat la popotă”, a spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt, la un pas de un gest extrem. „Am vrut să mă arunc cu maşina de pe pod”

„Stau foarte prost cu nervii. Lucrul ăsta cred că este cunoscut. Sper să mă pot calma. Viața mea este în fiecare zi o provocare, am trei business-uri și lucrurile nu merg întotdeauna foarte bine. Fiul meu face 18 ani și este nasol pentru că este foarte greu de stăpânit. Sunt o mamă singură, cu doi copii. Nu cred că la Fermă sunt condiții mai dure decât sunt zi de zi. Nu sunt isterică, dar uneori devin irascibilă”, a mai spus Brigitte Sfăt.