Brigitte Sfăt face nunta cu Florin Pastramă. Scandal înainte de cununia religioasă: „Chem Poliţia!”

Zi mare pentru Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase, care astăzi face nunta cu Florin Pastramă. Vedeta a avut o criză de nervi în dimineața nunții! Ea a ieșit din reședința sa și a început să urle și să ameințe cu Poliția.

07 iul. 2019, 10:00
Brigitte Sfăt face nunta cu Florin Pastramă. Scandal înainte de cununia religioasă: „Chem Poliţia!”

Brigitte Sfăt a avut o ieşire nervoasă în dimineaţa nunţii. În momentul în care a vrut să părăseacă locuinţa, vedeta a ameninţat jurnaliştii prezenţi cu Poliţia.

„Ia maşina, că mă grăbesc! Chem Poliţia!”, a strigat Brigitte, potrivit România TV.

Nunta are loc la un salon de lux din Capitală. De organizarea nunții s-a ocupat Oana Roman, care este prietenă cu Brigitte Sfăt de foarte mulți ani. La nuntă, potrivit Oanei Roman, sunt așteptați 430 de invitați. Oana Roman a dezvăluit că ceremonia religioasă are loc în grădina salonului unde ulterior va avea loc petrecerea de nuntă. Ceremonia va fi una penticostală.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă s-au dus cu PLOCON LA NAŞI. Incredibil: ce le-au făcut CADOU

Brigitte Sfăt va avea două ținute, una specială pentru ceremonia religioasă, iar una pentru petrecere. Dansul mirilor va fi realizat de miri pe o melodie cântată live de o trupă care se ocupă cu întreținerea atmosferei de la nuntă.

Soții Pastramă au ales meniul Platinium pentru nunta lor. Este un meniu de „elită”, compus din trei feluri de mâncare cu delicatese impresionante. Printre acestea se regăsesc ficat de gâscă, caracatiță, somon, piept de pui în fân și multe altele. „Este meniul cel mai scump”, a spus Oana Roman, cea care organizează nunta celor doi.

„Noi am vrea să înlocuim sarmalele cu o poveste, cu un meniu pe care noi l-am mâncat în Ferma”, a declarat Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut cu ocazia participării la show-ul Ferma, dufuzat de postul de televiziune Pro TV. Acolo a început idila lor care ulterior s-a transformat într-o poveste de dragoste. Brigitte Sfăt a mai fost căsătorită cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj și Ilie Năstase.