Brigitte Sfăt l-a defiinţat pe Florin Pastramă. L-a jignit în ultimul hal: „Băi, boule, băi, cretinule!” VIDEO

Brigitte Sfat l-a desfiintat pe Florin Pastrama in ultima editie a show-ului Ferma.

10 mai 2019, 09:50
Brigitte Sfăt l-a defiinţat pe Florin Pastramă. L-a jignit în ultimul hal: „Băi, boule, băi, cretinule!” VIDEO

Brigitte Sfat a ajuns sa fie urata de toata lumea si toti vor sa o vada plecata. A fost propusa la duel si toata lumea in afara de Florin Pastrama vrea ca ea sa iasa din competitie.

Catalin Zamrandescu si Catalin Morosanu i-au reprosat lui Florin Pastrama ca este „catelusul” lui Brigitte Sfat si ca nu iese din cuvantul ei si ca face tot ce ii ordona ea!

Brigitte Sfăt primeşte o lovitură teribilă. Cine este femeia care a despărţit-o de Florin Pastramă

De data asta au avut ocazia si telespectatorii sa vada exact modul in care se comporta ea cu el cand sunt singuri si nu ii vede niciun alt concurent.

Brigitte Sfat l-a acuzat pe Florin Pastrama ca a facut-o nebuna de fata cu ceilalti concurenti cand ea nu era in incapere: „Bai cretinule, ma intereseaza ca eu daca ies afara, cum o sa fiu cu tine cand mama mea vede ce ai vorbit de mine la reality-ul asta? Copiii mei si prietenii mei vad ce spui tu despre mine ca sunt o nebuna. Ba baiatule, intelege ca oamenii vad ce vorbesti de mine. Toata lumea se uita la reality-ul asta si Ilie si toata lumea, ce or sa spuna?”.

CÂŢI BANI iau vedetele de la FERMA. Brigitte Sfăt şi Cătălin Moroşanu, campioni la ÎNCASĂRI

„Bai boule, eu m-am certat cu ei pentru tine. Mi i-am pus pe toti in cap! Eu putea sa stau bine mersi cu ei si acuma si nu mai eram cu tine. Cred ca esti un prost si nu intelegi realitatea. Tu nu esti un barbat care protejeaza. Tu de fata cu ei vorbesti despre mine foarte rau doar ca sa te protejezi pe tine”, a continuat Brigitte Sfat.