Brigitte Sfăt, la un an de la reconstrucţia facială. Operaţia a reuşit, dar...

Publicat: Luni, 19 Ianuarie 2015 18:32 // Actualizat: Luni, 19 Ianuarie 2015 18:32 // Sursa: romaniatv.net

În mai puţin de o lună se împlineşte un an de când Brigitte Sfăt a trecut printr-o operaţie care i-a salvat viaţa. Soţia lui Ilie Năstase a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul feţei de repoziţionare a tuturor muşchilor şi de eliminare a substanţelor chimice pe care le avea în faţă.

Brigitte Sfăt nu a fost mulţumită niciodată de cum arată buzele ei. Mereu şi-a dorit să semene cu Angelina Jolie. Şi cum banii nu erau o problemă, soţia lui Ilie Năstase a apelat la un medic estetician care i-a îndeplinit visul. Din păcate, însă, operaţia nu a reuşit, deorece soluţia pe care i-o injectase medicul respectiv era toxică. De atunci, problemele de sănătate s-au ţinut scai de soţia fostului tenismen, Ilie Năstase.

Ilie Năstase s-a speriat de propria nevastă. Brigitte este desfigurată FOTO

Pentru că situaţia putea degenera, Brigitte Sfăt s-a dus în Germania pentru a elimina toată soluţia toxică şi pentru a-şi repoziţiona toţi muşchii faciali.

Invitată recent la emisiunea WoWBiz, soţia lui Ilie Năstase a povestit întocmai situaţia traumatizantă prin care a trecut, dar şi că momentan buza superioară încă este umflată.

"În 2003 mi-am mărit buzele. Eram obsedată de buzele Angelinei Jolie, chiar dacă şi ale mele arătau foarte bine. Mă duceam cu pozele ei la medic. După trei operaţii, am avut ghinionul să îmi injectez o soluţie permanentă. A fost retrasă de pe piaţă peste vreo doi ani, pentru că era periculoasă. Picăturile astea au început să migreze prin faţă, pe la nări şi peste tot.

Nimeni nu mi-a zis că buzele mele arătau urât. Am plătit mult sufleteşte. Nu eram bucuroasă când se făcea mişto de mine. Mi se spunea raţă, botoasă, în toate felurile. 2-3 medici m-au palpat. Era foarte greu să mi le scoată. Erau capsulate. La operaţie, am avut pleoapele cusute ca să nu mi se umfle ochii, pentru că intervenţia a avut loc pe sub piele. Operaţia a fost complexă şi cu multe tăieturi. Mi-am făcut o repoziţionare musculară şi mi-am scos tot ce am avut artificial în faţă. Fiecare muşchi a fost repoziţionat", a declarat Brigtte Sfăt.

Citeşte şi  Ilie Năstase, făcut să urle de Brigitte Sfăt: "Te OMOOOOR!" VIDEO


 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 ian 18:05
...gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost internată la secţia Terapie Intensivă, cu paralizie facială. Vezi şi Brigitte Sfăt, la un an de la reconstrucţia facială. Operaţia a reuşit, dar… Ea a făcut mai multe analize...
19 ian 19:04
...puţin de o lună se împlineşte un an de când Brigitte Sfăt a trecut printr-o operaţie care i-a salvat viaţa. Citește mai departe… Source: romaniatv.net
...
19 ian 18:54
...un an de când Brigitte Sfăt a trecut printr-o operaţie care i-a salvat viaţa. Citește mai departe… …read more ...
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H