Brigitte Sfăt luptă cu boala. Soţia lui Ilie Năstase se operează în Austria

Brigitte Sfăt, soţia lui Ilie Năstase, a plecat de urgenţă în Austria, unde urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale.

07 sept. 2016, 02:58
Brigitte Sfăt luptă cu boala. Soţia lui Ilie Năstase se operează în Austria

Brigitte Sfăt a anunţat că a plecat din ţară şi urmează să sufere o intervenţie chirurgicală la o clinică din Viena. „Ultimul prânz înainte de operaţie„, a scris soţia lui Ilie Năstase pe Facebook. Mesajul este însoţit de o imagine cu ultima masă servită înaintea intervenţiei chirurgicale.

Citeşte şi Ilie Năstase, interviu emoţionant despre soţia sa: „Brigitte e o fată foarte deschisă, nu ascunde”

În urma unor investigaţii, cu câteva zile în urmă, am aflat că în interiorul corpului meu se dezvoltă două tumori şi este necesară o intervenţie de extirpare. Nu ştiu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar, înainte de a merge mai departe, vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greşit prin vorbă sau prin faptă şi vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz, pentru a îndrepta lucrurile.

Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soţ, Ovidiu, că nu i-am dat şansa mai des să fie alături de fetiţa noastră, fostei soţii a soţului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie şi tot odată să-i mulţumesc lui Ilie că mă susţine necondiţionat în această încercare„, dezvăluia Brigitte Sfăt.