Ilie Năstase, interviu emoţionant despre soţia sa: "Brigitte e o fată foarte deschisă, nu ascunde"

Publicat: Vineri, 12 August 2016 15:28 // Actualizat: Vineri, 12 August 2016 15:28 // Sursa: romaniatv.net

Anul, trecut, în luna mai, fostul nostru mare tenisman ne povestea cu sinceritate despre femeile din viața lui. Că au fost multe, o recunoștea și el. Că Brigitte Sfăt este ultima, afirma doar cu jumătate de gură. Anul trecut, un Ilie în vârstă de 69 de ani spunea că-și dorește să fie sănătos și fericit.

Foto: okmagazine.ro

Astăzi, cea care îi este soție de trei ani a anunțat că mariajul lor s-a sfârșit, învinovățindu-l pe Ilie. Poate că interviul acesta vechi de un an poate face oarecum lumină asupra tumultuoasei lor relații...

De ce om iubi femeile, Ilie?

Ilie: Pentru că ne iubim mamele. Când suntem mici, ne ataşăm de mamă. E şi tata, dar el pleacă la muncă. De mici ne ataşăm de mame.

Ce ţi-a fost cel mai greu, să cucereşti femeile, să le găseşti sau să te desparţi de ele?

Şi una şi alta. Erau greu de găsit, n-aveam timp. E greu să le faci pe amândouă, să fii şi nu­mărul unu mondial, să fii şi primul la gagici.

Citeşte şi  Brigitte Sfăt anunţă DIVORŢUL de Ilie Năstase. "El a făcut alegerea"

Ai lăsat impresia că n-a fost greu.

Pe multe le-am ratat. La mine, la început, a fost concentrarea pe a fi cel mai bun jucător de tenis din lume. Dacă erau şi gagici când pier­deam, era bine şi aşa. Uită-te şi la Nadal. Se ter­mină turneul duminica, luni începe altul. Când să ai timp? Joci cât joci şi apoi poţi să te ocupi şi de femei. Vreau să spun că am recuperat (râde). Ştii cum e, gustul vine mâncând.

Ce căutau la tine? Viaţa ta, celebritate, bani?

Nu m-a interesat. Pe mine mă interesa doar să-mi placă mie. Ce vrea ea de la mine nu mă interesa. Nu-mi făceam problema asta. Şi a fost bine. Că sunt patru divorţuri, pot fi şi opt. Fieca­re îşi trăieşte viaţa cum o simte. Primul divorţ a fost cel mai greu. Că ziceai tu ce e mai greu. Di­vorţul e greu când ai copii. Am avut noroc, toate divorţurile au fost amiabile.

Citește pe okmagazine.ro restul acestui interviu!

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H