Brigitte Sfăt, mărturisire cutremurătoare după ce a pierdut copilul. Cum a reacţionat Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în iulie 2019 şi au anunţat că vor să devină părinți cât mai repede. Fosta soţie a lui Ilie Năstase a apelat la tratamente care să o ajute să rămână gravidă, dar, din păcate, a pierdut copilul.

02 oct. 2019, 14:53
Brigitte Sfăt, mărturisire cutremurătoare după ce a pierdut copilul. Cum a reacţionat Florin Pastramă

Brigitte Sfăt a făcut primele declarații despre momentul devastator prin care a trecut şi a ținut să precizeze că va încerca să rămână din nou însărcinată, însă pe cale naturală.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă nu mai au ruşine! Cum s-au filmat cei doi în pat VIDEO

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte. La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea. Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu”, a dezvăluit Brigitte Sfăt  la Pro TV.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, SCANDAL în luna de miere. Totul a fost filmat: „Bă, nu ţi-e ruşine?” VIDEO

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut nunta pe 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă, aflat la primul mariaj, este cel de-al patrulea soț al lui Brigitte Sfăt.


loading...
Partenerii noștri