Brigitte Sfăt, mesaj pentru amantele lui Ilie Năstase: Primesc câte o poşetă pe an după ce sunt înşelată cu voi, proastelor

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase dădeau semne că vor divorța acum câteva luni. Se pare că lucrurile nu sunt atât de simple. Brigitte a recunoscut că de fiecare dată când a fost înșelată a primit de la soţul ei o geantă.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 08:39
Brigitte Sfăt, mesaj pentru amantele lui Ilie Năstase: Primesc câte o poşetă pe an după ce sunt înşelată cu voi, proastelor

„Primesc câte o poșetă pe an după ce sunt înșelată cu voi, proastelor!”, a spus ea, adresându-se femeilor cu care se presupune că fostul tenismen cochetează.

Se pare că Ilie Năstase își convinge pretendentele că le iubește, dar că nu poate fi cu ele tocmai din cauza situației de sănătate a lui Brigitte. „Știu ce texte le spunea, dacă eu primeam mesaje că îl țin cu o boală întruchipată, (…) «Draga mea, la tine țin, pe tine te doresc, dar știi, e bolnavă…»”, a mai explicat ea.

Se pare că toate operațiile vedetei au avut în spate un motiv dureros. „Eu fac o greșeală, eu când sufăr, nu că mă automutilez, mă operez. (…) Când m-a înșelat cel mai tare, mi-am făcut fața”, a mai mărturisit Brigitte Sfăt.

 Ilie Năstase, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta soţiei sale cu BOALA. Ce face acum Brigitte Sfăt