Brigitte Sfăt, prima reacţie după ce i-a fost scos reality show-ul de pe TV. Care a fost motivul

Brigitte Sfăt a reacţionat după ce reality show-ul pe care îl realizează cu Florin Pastramă a fost scos din grila de programe de la Antena Stars.

05 ian. 2022, 22:46
Brigitte Sfăt, prima reacţie după ce i-a fost scos reality show-ul de pe TV. Care a fost motivul

Brigitte Sfăt, prima reacţie după ce i-a fost scos reality show-ul de la Antena Stars. După ce s-a spus că motivul ar fi lipsa audienței, Brigitte Sfăt a făcut  primele declarații!

Brigitte Sfăt, prima reacţie după ce i-a fost scos reality show-ul de pe TV

„Noi am avut un contract valabil până la sfârșitul anului. Din mai multe motive nu am mai dorit să-l prelungim. Inițial, a fost un contract de probă pentru anul 2020, iar, pentru că audiența a fost foarte mare, am semnat un contract pe un an întreg. Dar, din mai multe motive, eu am specificat de-a lungul acestei perioade că nu doresc să prelungesc acest contract. Contractul a fost respectat până la capăt, așa cum a fost semnat, cu toate clauzele stipulate, dar noi nu ne-am mai dorit să mai continuăm. Nu am fost scoși din grilă!”, a dezvăluit Brigitte Pastramă pentru Cancan.

Brigitte, o nouă operaţie estetică: „Sunt foarte umflată acum” | FOTO

„A fost destul de obositor, iar reality acesta implica toată familia. Se filma la mine acasă, la business-urile mele. Pe lângă asta, și din punct de vedere material, din cauza problemelor pe care le are Florin, banii pe care-i primea el erau luați de un birou de executori judecătorești și rămâneau foarte puțini bani. Dar am muncit foarte mult, nu e vina lor, pentru că ei plăteau, dar banii nu ajungeau la sursă și atunci am căzut de acord cu trustul să continuăm cât este contractul și atât”, a mai adăugat Brigitte Sfăt.