Brigitte, o nouă operaţie estetică: „Sunt foarte umflată acum” | FOTO

Brigitte a bifat o nouă operaţie estetică la nivelul feţei. Vedeta este adepta schimbărilor, chiar dacă este nevoie să apeleze la medicul estetician, şi recunoaşte de fiecare dată când suferă vreo intervenţie. De aceasta dată, şi-a ridicat buza superioară pentru un aspect mai diferit atunci când zâmbește.

13 ian. 2021, 16:40
Brigitte, o nouă operaţie estetică: „Sunt foarte umflată acum” | FOTO
Brigitte a bifat o nouă operaţie estetică la nivelul feţei

Brigitte, o nouă operaţie estetică. „Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia”, i-a spus Brigitte soțului ei imediat ce a ieșit din operație, potrivit Antena Stars.

Citeşte şi: Brigitte și Florin Pastramă, probleme în afaceri. Pandemia le-a închis şaormeria

Brigitte, o nouă operaţie estetică

Când a văzut-o, Florin Pastramă a fost șocat când și-a văzut soția cu gura umflată: ‘Sunt mai mari decât înainte. Ai zis că le faci mai mici. (…) Cu fire, vânătă. Brigitte nu avea nimic, avea o buză umflată‘.

Brigitte şi-a ridicat buza superioară

Și fiul ei a fost șocat când a aflat că mama lui s-a operat din nou. „Mama, dar de ce?!”, a fost reacția lui Robert Sfăt. „Mi-am micșorat distanța dintre buze și nas. Buzele vor fi mai frumoase și mai cărnoase. O mi se vadă și mie dinții când râd”, a spus Brigitte Pastramă.

Brigitte Sfăt, pusă la zid de familia Pastramă

Simona Necula, iubita fratelui lui Florin Pastramă, a lansat acuzaţii dure la adresa lui Brigitte Sfăt. Aceasta a dezvăluit pe Facebook că nu are cum să se înțeleagă bine cu Brigitte Sfăt, pe care a acuzat-o de lucruri grave și a descris-o în termeni duri.

Citeşte şi: Ilie Năstase o desfiinţează pe Brigitte Sfăt. „Femeia asta nu s-a schimbat şi nici nu cred că se va schimba!”

Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Țin să precizez că vin dintr-o familie cu valori, cu posibilități și formată din oameni de calitate. Ce-i drept așa și-ar descrie orice copil mediul din care provine, însa, sunt o femeie care de-a lungul vieții, a învățat, a trecut prin niște școli, a muncit.

Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi ascociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată.

Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele, o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala”, a scris iubita lui Relu Pastramă.