Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Cine a prins buchetul la nuntă FOTO

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit, luni, într-un cadru intim alături de prieteni. După ceremonie, invitații au plecat spre marea petrecere.

27 mai 2019, 18:00
Brigitte Sfăt s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Cine a prins buchetul la nuntă FOTO

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă i-au avut alături pe prietenii de la „Ferma”. Chiar și Otniela Sandu, cu care Brigitte Sfăt a avut câteva conflicte, s-a prezentat la eveniment gata de distracție.

Otilia Bilionera, care a fost una dintre marile atracții de la petrecere, a făcut o surpriză de zile mari. Pe lângă apariţia de senzaţie, artista a fost cea care a prins buchetul!

Fostul iubit al Simonei Halep S-A ÎNSURAT. Imagini de la nuntă: cum arată mireasa FOTO

Apropiații celor doi care le-au făcut numai urări de bine și s-au bucurat pentru ei.

„Am crezut că e o glumă. Ne înțelegem bine și cu ea și cu copiii ei. Suntem o adevărată familie. Dacă el e fericit, sunt fericită și eu”, a declarat mama lui Florin Pastramă.

INCREDIBIL: câţi invitaţi vin la NUNTA fiicei lui GIGI BECALI. Unde şi când va avea loc MARELE EVENIMENT

„Îi doresc să fie sănătoasă și fericită și împlinită, așa cum își dorește de mult timp. Să meargă pe drumul ăsta și să-ș împlinească visele pentru că este un om foarte bun și muncitor. Puțini oameni o cunosc în spatele imaginii. Eu o știu de 20 de ani. Când eu am avut momente grele și ea a aflat, a fost singura sau prima care a sărit să-mi scorde ajutor. E un om extrem de sufletist”, a declarat Oana Roman, care a venit la eveniment însoțită de soțul ei, Marius Elisei.