Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă? Imaginile au scăpat DIN GREŞEALĂ pe Pro TV

Ferma 2019 aduce tot mai multe controverse, aseară Paula Pavel, sora Claudiei Pavel, a fost dată afară din emisiune pentru că a încălcat regulamentul.

04 apr. 2019, 11:53
Brigitte Sfăt s-a măritat cu Florin Pastramă? Imaginile au scăpat DIN GREŞEALĂ pe Pro TV

Astăzi, Pro TV a difuzat un spot promo pentru ediția ferma de astăzi, 5 aprilie 2019, în care Brigitte Năstase și Florin Pastramă au avut voie să părăsească Ferma și s-au dus la o biserică, scrie huff.ro.

Fanii emisiunii au sesizat întâmplarea și au început să creadă că cei doi s-ar fi căsătorit.

Citeşte şi Noi scene incendiare la Ferma. Camerele de supraveghere au surprins totul. „Nu erau destule paturi în camera comună”

Moroșanu a comentat: „Au venit de acolo amandoi tare fericiți, total schimbați”.

Paula Pavel a fost dată afară din emisiunea Ferma 2019

„Bună seara! Asta este Ferma, aici trăim într-o comunitate şi comunitatea asta are nişte reguli. Dacă sunt încălcate aceste reguli, eu sunt obligat să iau decizii. Daniela, la tine mă refer! Au fost încălcate nişte reguli foarte clare”, a spus Cristi Bozgan, completat de Mihaela Rădulescu: „Sunt nişte consecinţe pentru asta”.

„Nu este corect să vii într-un show şi să faci aşa ceva! Nici în telenovele nu se întâmplă asta şi cred că decizia a fost foarte bună”, a spus Brigitte. „Paula a venit şi a spus că afară se întâmplă aia şi aia”, a spus şi Cătălin Moroşanu.

„Au fost probleme de înţelegere al felului în care trăieşte o comunitate. Voi aţi devenit o familie, iar cine încalcă nişte reguli e liber să vadă uşa pe dinafară”, a încheiat Mihaela Rădulescu.