Noi scene incendiare la Ferma. Camerele de supraveghere au surprins totul. „Nu erau destule paturi în camera comună”

Se pare că o nouă idilă se înfiripă între doi concurenți de la Ferma. După ce Brigitte Năstase și Florin Pastramă au format un cuplu, se pare că Diana Belbiță și Marius i-au urmat. Cei doi au fost surprinși în timp ce făceau sex la Ferma.

RomaniaTV.net
04 apr. 2019, 06:39
Noi scene incendiare la Ferma. Camerele de supraveghere au surprins totul. „Nu erau destule paturi în camera comună”

S-a observat încă de la începutul emisiunii că între Diana Belbiță și Marius Crăciun există o chimie. Cei doi erau foarte apropiați în emisiune și asta a fost observat de toată lumea. Telespectatorii au rămas uimiți când au văzut la ProTV imagini incendiare cu Diana Belbiță și Marius Crăciun.

Noi imagini incendiare la show-ul Ferma. Pro TV a cenzurat momentul intim. „Da, a dormit la mine în braţe”

Cei doi concurenți au dormit în camera fermierului, iar acolo s-a întâmplat întreaga scenă. La finalul emisiunii au fost difuzate imagini în care Diana Belbiță și Marius Crăciun păreau că fac amor. Tot în aceeași seară, cei doi concurenți s-au sărutat, după ce Kamara l-a provocat pe Marius să o sărute pe Diana. „Vreau să o săruţi pe Belbiţă acum. Pe gură. E provocarea mea. Trebuie să o săruţi pe Belbiţă pe gură, a spus cântărețul.

Brigitte Năstase şi Florin Pastramă, gesturi interzise la TV. Cei doi au uitat că sunt filmaţi FOTO

Diana Belbiță a fost nevoită să doarmă cu Marius Crăciun în camera fermierului, după ce în camera comună nu mai aveau loc.

Nu sunt destule paturi în camera comună, ca să dorm şi eu acolo, aşa că probabil o să dorm tot în camera fermierului. Acum stau şi mă gândesc: cred că rămâne un pat în plus în camera fermierului, chiar dacă dorm şi eu acolo“, a spus Diana Belbiţă, în timp ce pe post erau difuzate imagini în care ea şi Marius erau sub plapumă, cu sportiva urcată peste concurent.

Miss România S-A DEZBRĂCAT şi a făcut SHOW EROTIC. Scene INCENDIARE la „Ferma” FOTO

S-ar părea că Florin Pastramă nu mai are iubită, căci de când a intart în „Ferma” s-a apucat de cucerit colegele, iar iubita sa, Raluca Podea, l-ar fi părăsit.