Brigitte Sfăt s-a săturat. Ultimatum pentru Ilie Năstase

Relaţia dintre Brigitte Sfăt şi soţul ei, marele tenismen Ilie Năstase, se pare că nu mai eşte ce a fost odată. În ultimul timp, cuplul a trecut prin mai multe neînţelegeri, iar acum vedeta i-a dat un ultimatum celebrului bărbat.

RomaniaTV.net
06 mart. 2017, 13:44
Brigitte Sfăt s-a săturat.  Ultimatum pentru Ilie Năstase

Cu toate că Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt pozează într-un cuplu perfect, se pare că nu toate lucrurile sunt tocmai roz în viaţa lor, scrie spynews.ro. Recent, frumoasa femeie l-a avertizat pe Nasty că, dacă se mai întâmplă să mai calce strâmb, este hotărâtă să treacă la măsuri radicale.

Citeşte şi Brigitte Sfăt a ajuns din nou pe mâna medicilor. A stat 3 ore pe masa de operaţii

„Dacă mai aflu că Ilie calcă strâmb, nu îmi mai schimb maşina aşa cum am făcut până acum, ci o să schimb relaţia”, a declarat Brigitte Sfăt.

În altă ordine de idei, din câte se pare, nici de „Valentine’s Day” cei doi nu s-au înţeles prea bine. Aflaţi la un eveniment monden organizat în Monte Carlo, Brigitte şi Ilie au stat mai mult separaţi. Nasty nu a stat lângă soţia sa la sesiunea de fotografii, ci a ales să compania Nadiei Comăneci. Mai mult decât atât, de la ziua ei de naştere, Brigitte Sfăt nu a mai publict nicio poză în care să apară alături de celebrul său soţ.
Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă.

Citeşte şi Ilie Năstase, înjurat în română de Albert de Monaco VIDEO

La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit atunci milionară, văduva şi cu un copil. A continuat afacerile soţului sau, dar a intrat şi în atenţia procurorilor, după ce a angajat doi interlopi pentru a-i da o corecţie lui Bogdan Georgiu, managerul unuia dintre cluburile sale, pentru că a furat bani din casieria firmei. După ce a fost agresat, bărbatul a făcut plângere penală, iar Brigitte Sfat a fost condamnată la 3 ani la închisoare cu executare. Din 2010 este căsătorită cu Ilie Năstase, aşa că în prezent se numeşte Brigitte Năstase.