Brigitte Sfăt, scandal monstru din cauza lui Florin Pastramă: Eu nu vreau să trăiesc în curvie

Brigitte Sfăt a fost victima unui scandal monstru cu prietenele din cauza lui Florin Pastramă. Vedeta a răbufnit chiar în ziua în care se mărită.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 09:28
Brigitte Sfăt, scandal monstru din cauza lui Florin Pastramă: Eu nu vreau să trăiesc în curvie

Chiar în ziua în care, teoretic, ar trebui să devină doamna Pastramă, Brigitte Sfăt s-a trezit în mijlocul unui scandal monstru cu cele mai bune prietene.

Se pare că relația lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt este una controversată chiar și pentru cele mai bune prietene. Pentru ele, pasul unei căsătorii este unul pripit, care i-ar putea aduce suferință brunetei.

„Nu vreau să suferi! Să îl mai cunoască. Așa repede? Unii mai trăiesc 2-3 ani și pe urmă iau decizia”, a argumentat una dintre bunele prietene.

Nervoasă din cale afară, Brigitte Sfăt s-a apărat atât pe ea, cât și pe viitorul soț, ca o leoaică.

„Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!”, a spus Brigitte, la o emisiune TV.

Și, ce să mai, cam așa cum era de așteptat, s-a lăsat cu urlete, cu reproșuri, iar Brigitte chiar s-a închis în baie, în timp ce prietenele ei îi cereau iertare.