Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, vacanță de lux în Dubai. Cum s-au distrat FOTO

 Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt împătimiți ai vacanțelor, așa că au plecat  în Dubai. Cei doi sunt însoțiţi de Sara, fiica lui Brigitte.

20 sept. 2021, 09:57

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, vacanță de lux în Dubai. Cei doi soți şi-au ţinut fanii la curent, așa că s-au fotografiat în toate locurile pe care le-au vizitat, iar filmulețe postate pe InstaStory au făcut furori!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, vacanță de lux în Dubai

Cei doi soți își iubesc foarte mult fanii, așa că postează tot ceea ce fac în viața de zi cu zi, la fel cum s-a întâmplat și de această dată, din Dubai. Brigitte și Florin, însoțiți de Sara, au vizitat fel și fel de locuri, care mai de care mai spectaculoase, iar la fiecare pas au fotografiat tot din jur, însă câteva imagini au făcut fără doar și poate deliciul internauților. Cei doi soți s-au filmat de la cel mai înalt etaj al unei clădiri, respectiv Burj Khalifa.

Brigitte Pastramă o copleșește cu diamante pe fiica ei, la împlinirea vârstei de 14 ani. „Să mai zică Sara că are mamă rea”

„E mai bună cafeaua aici, da. E mai scumpă, dar da, nu contează, uitați ce priveliște avem în spate, se vede Dubaiul”, a spus Brigitte Sfăt pe InstaStory, arătându-le internauților imagini spectaculoase de la înălțime.