Brigitte Sfăt, surprinsă în club în compania unui bărbat: „E o relaţie cât de cât ok, din moment ce era cu mine. Nu?”

Relația dintre Brigitte și Ilie Năstase este ca un butoi de pulbere. Iar recent, frumoasa brunetă a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, într-un club.

16 aug. 2017, 19:04
Brigitte Sfăt, surprinsă în club în compania unui bărbat: „E o relaţie cât de cât ok, din moment ce era cu mine. Nu?”

Fostul iepuraș Playboy susține însă că necunoscutul este un prieten de familie, iar Ilie se afla și el în respectiva locație.

„Sunt nişte prieteni de la Timişoara. Mă întreba de apartamentul pe care l-am luat. Şi-a luat şi un prieten de-al lui apartament. Nu are nicio legătură. Vorbeam pur şi simplu despre un apartament. Cât am dat pe el şi cum să facă să achiziţioneze şi prietenul lui apartament. Adică i-am spus preţul cu care l-am luat, de unde l-am luat şi era o diferenţă mare între cât… Vrea să-şi ia şi prietenul lui exact lângă. Sunt nişte prieteni de-ai primului meu soţ. Deoarece proprietarul blocurilor, de unde am luat eu, este asociat cu Ilie într-un business, i-am dat mai multe informaţii. Ilie era în club cu noi. Şi e o relaţie cât de cât ok, din moment ce era cu mine în club. Nu?”, a spus Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.

Citeşte şi Brigitte Năstase, anunţ devastator! „Astăzi a murit…”