Brigitte Sfăt, vacanţă la Londra de ziua ei. Cum a răsfăţat-o soţul ei, Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soțul ei Florin Pastramă. Vedeta a primit numeroase cadouri din partea familiei și a prietenilor și a fost răsfățată de toată lumea.

08 feb. 2020, 18:04
Brigitte Sfăt, vacanţă la Londra de ziua ei. Cum a răsfăţat-o soţul ei, Florin Pastramă

Brigitte Sfăt şi-a aniversat ziua de naștere pe 7 februarie 2020, când a împlinit 43 de ani și a hotărât să plece într-o vacanță cu soțul Florin Pastramă și fiica ei. Destinația pe care au ales-o a fost Londra, acolo unde sărbătorita s-a bucurat de fiecare obiectiv turistic și s-a relaxat altăuri de persoanele cele mai importante din viața ei.

Mihai Bendeac, cadou de 1450 USD pentru Delia de ziua ei. Ce i-a cumpărat juratul de la iUmor FOTO

Florin Pastramă și-a dorit să își impresioneze soția, de ziua ei, așa că a pregătit o surpriză pentru ea. La restaurantul unde au cinat, diva a avut parte de un moment inedit, angajații au venit la masa lor cu un tort și i-au cântat „La mulţi ani!”.

După cină, când au ajuns în camera de hotel, o mulțime de cadouri o așteptau pe sărbătorită. Florin Patramă i-a cumpărat o bluză al cărei preţ se ridică la peste 1.000 de euro, dar şi multe alte lucruri scumpe.

Altfel, pe lângă faptul că și-a petrecut ziua alături de cei dragi, într-un oraș minunat, vedeta cel mai impresionată pare că a fost de vizita la muzeul Madame Tussauds, de unde a postat mai multe fotografii cu figurinele de ceară ale unor artiști îndrăgiți.